googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Παρέμβαση της Εύας υπέρ Καραβασίλη...

Κύριε Παπανδρέου θα κάνετε ένα τραγικό λάθος αν απομακρύνετε τη Μαργαρίτα Καραβασίλη από τη θέση της ως Προϊσταμένη Επιθεωρητών  Περιβάλλοντος.
Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος υπηρετεί  η Μαργαρίτα Καραβασίλη , γνωστή για το έργο της και κυρίως για το ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ  του χαρακτήρα της.
Εδώ και πολλά χρόνια είναι ο μόνος άνθρωπος και πρόσφατα και ο κ. Παναγιώτης Μέρκος , που έχουν συμπαρασταθεί στους αγώνες μας για την προστασία του περιβάλλοντος.
Δεν υπολογίζουν ωράρια, αργίες  και γενικά δεν υπάρχει γι αυτούς προσωπικός χρόνος
Όμως μόλις άρχισαν οι έλεγχοι και άρχισε να μπαίνει το μαχαίρι στο κόκκαλο, άρχισαν οι σειρήνες να σας "παίρνουν" το μυαλό προσπαθώντας να σας πείσουν πως η κυρία Καραβασίλη είναι ακατάλληλη για την θέση της . Ποιές είναι οι σειρήνες ; οι βουλευτές του νησιού και ο Νομάρχης.
Κύριε Παπανδρέου έχετε δίπλα σας αυτό που ψάχνετε σε όλα τα υπουργεία.Αδιάφθορους ανθρώπους που δεν χρηματίζονται  και είναι παθιασμένοι μ' αυτό που κάνουν.
Ένα στέλεχος  που είναι αφοσιωμένο στη δουλειά του, που λατρεύει το περιβάλλον, ευαίσθητο, υπεύθυνο και κυρίως κάτι σπάνιο, πολύ σπάνιο  ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ !


Διαβάστε περισσότερα:
http://docs.google.com/View?id=ddkjfq7m_221dvw2x7nh

Δεν υπάρχουν σχόλια: