googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ιστορίες Αρχαιολογικής τρέλας: Αδιαφορία και αυταρχισμός....

Το αλιεύσαμε στο http://troktiko.blogspot.com/



http://troktiko.blogspot.com/search?q=η+αρχαιολογια+βγαζοντας+τα+μπαζα+της

"Είμαι κάτοικος Κω και αυτό το χάλι είναι εδώ και 3-4 μήνες στην αγία Μαρίνα της Κω στην Καζέρμα η αρχαιολογία βγάζοντας τα μπάζα της τα παρατάει μες το δρόμο για να τρώμε εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας...όλη την σκόνη από τον αέρα αφού είναι καλοκαίρι και πρέπει να ανοίγουμε τα παράθυρα του σπιτιού μας, που φυσάει εκτός του ότι δεν μπορεί να παρκάρει κάποιος το αυτοκίνητο του την πρώτη φορά τα πήρανε μετά από 2 μήνες και ξανά τώρα φτου από την αρχή .Εάν κάποιος πολίτης έβγαζε τα χώματα του στον δρόμο και τα παρατούσε έστω και για μια δυο μέρες θα ερχόταν σίγουρα η δημοτική αστυνομία και θα σου έκανε συστάσεις ή ότι άλλο δεν ξέρω για να τα πάρεις. Επειδή είναι αρχαιολογία δεν σημαίνει ότι τα παράτα μες στον δρόμο και δει μες την πόλη για να τα πάρω όποτε θέλω. και το δεύτερο στον ίδιο χώρο υπάρχουν στάσιμα νερά τα οποία λένε ότι υπάρχει πηγάδι νερού και υπάρχουν συνέχεια και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μας τρώνε τα κουνούπια όλο το καλοκαίρι και οι σκνίπες. Μάλλον ζούμε σε άλλη χωρά τριτοκοσμική και όχι στην ελλαδα. Και όταν περνάνε οι τουρίστες θαυμάζουν τα αξιοθέατα της πόλης δλδ τα μπάζα και τα μολυσμένα νερά."

Λίγα λόγια και περιεκτικά για τη πλέον αυθαίρετη και αντικοινωνική δημόσια υπηρεσία...Η πλήρης ανάδειξη της νοοτροπίας αφέντη απέναντι σε δουλοπάροικους.

Που είστε κύριε κύριε αστυνόμε; Γιατί χαίρουν ασυλίας οι κύριοι της αρχαιολογίας; Αυτόφωρο για αυτούς δεν υπάρχει; Μέχρι πότε θα εφαρμόζετε επιλεκτικά και κατά το δοκούν το νόμο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: