googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Μηδενική Εθνική Συνείδηση. Να παραιτηθούν τώρα!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "τρωκτικού" στη επίσημη ιστοσελίδα του δήμου υπήρχε δυνατότητα μετάφρασης της ιστοσελίδας στη αποκαλούμενη "Μακεδονική" διάλεκτο.

Δείτε το δημοσίευμα: "Ανεγκέφαλοι, ανιστόρητοι αλλά κυρίως επικίνδυνοι στον δήμο Κω. Στο επίσημο site του νησιού, έχουν στις επιλογές τις γλώσσα, και την Macedonian. Με ποιανού την εντολή...δόθηκε αυτό; ποιος ευθύνεται για το site; Φυσικά ο δήμος, που καλείται να δώσει μια υπεύθυνη απάντηση. Για να "τσιμπήσει" τουρίστες από τα Σκόπια, αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία. Αίσχος".
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_3082.html
Ο δήμος αντέδρασε άμεσα και με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του αποδίδει το θέμα στις δυνατότητες αυτόματης μετάφρασης της google. Έσπευσε όμως να αφαιρέσει την επίμαχη επιλογή "Macedonian" από την ιστοσελίδα του. 
Το ερώτημα όμως είναι γιατί μπήκε εξ αρχής αυτή η επιλογή. Οι ευθύνες είναι τεράστιες και οι επικοινωνιακού τύπου ανακοινώσεις για άσχετους δε πείθουν κανένα.
Το μόνο που τους μένει είναι να παραιτηθούν άμεσα. Μόνο έτσι μπορούν να προσφέρουν υπηρεσία στο τόπο μας που τον ταλαιπωρούν με τις επιλογές και το χαρακτήρα του δημάρχου.
Έτσι κι αλλιώς η συντριβή απέχει λίγους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: