googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση από κουκουλοφόρους κατά της Ντ. Μπακογιάννη σε εστιατόριο


H επίθεση έγινε σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου Κρήτης τη νύχτα του Σαββάτου από ομάδα νεαρών, με στόχο την πρόεδρο της ΔΗΣΥ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εκείνη την ώρα δειπνούσε με την οικογένεια γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου.
Οι νεαροί, φορώντας κουκούλες και «εφοδιασμένοι» με γιαούρτια, αβγά, πέτρες και άλλα αντικείμενα έφθασαν, λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου, έξω από το εστιατόριο «Λούκουλλος» στην οδό Κοραή, στο κέντρο της πόλης και άρχισαν να πετούν... τα αυτοσχέδια όπλα προς το μέρος της προέδρου της ΔΗΣΥ, ενώ με πέτρες έσπασαν τα τζάμια του εστιατορίου.
«Αλητεία» και «χουλιγκανισμό» χαρακτήρισε η Δημοκρατική Συμμαχία την επίθεση που δέχθηκε η Nτ. Μπακογιάννη το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος, αφού επεσήμανε ότι πρόκειται για «παρακρατική πρακτική των γνωστών αναρχοφασιστικών ομάδων», προσέθεσε: «Χρόνια τώρα, κυβερνήσεις, πολιτικές ηγεσίες του αρμόδιου υπουργείου, δικαστικές και αστυνομικές αρχές δεν έκαναν και δεν κάνουν τη δουλειά τους για τις επαναλαμβανόμενες παρακρατικές επιθέσεις κουκουλοφόρων. Η βία και η ανομία στη χώρα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η παράσταση είναι δωρεάν και κανείς δεν καλείται να πληρώσει εισιτήριο».
Ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των αθλιοτήτων από τα γνωστά τσιπρόπουλα και κκέδια που οργανωμένα προσπαθούν να διαλύσουν τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: