googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Άρης Βελουχιώτης. Γεννά η Ελλάδα ήρωες, αλλά γεννά και κάτι τέτοιους που ντρέπεσαι να λέγεσαι Έλληνας.





Απορώ πως μου διέφυγε αυτή η επέτειος.... Στις 15 ή στις 16 Ιουνίου ήταν η επέτειος του θανάτου του "ιδεολόγου", αιμοσταγή, παιδεραστή, σαδιστή, ψυχοπαθούς δολοφόνου των Ελλήνων, Άρη Βελουχιώτη κατά κόσμο Θανάση Κλάρα. Να υπενθυμίσουμε ότι τα συντρόφια του, αφού τον καθάρισταν, φρόντισαν να κρεμάσουν το κεφάλι του αμπαζούρ στους φανοστάτες των Τρικάλων. Άντε βρε, να ζούνε να τον θυμούνται οι οικογένειες των θυμάτων του στη Πηγάδα, στο Φεναιό, στο Μελιγαλά, στην Αριδαία, στο Ούλεν, στη ΠΑΟ και σε δεκάδες άλλα μέρη. Γεννά η Ελλάδα ήρωες, αλλά γεννά και κάτι τέτοιους που ντρέπεσαι να λέγεσαι Έλληνας.

Manos G. Archontakis 
Ο λοχαγός Lyall Wilkins που ήταν αυτόπτης μάρτυς της σφαγής των 500 αιχμαλώτων στην Καλαμάτα, όπου ήταν σύνδεσμος από τον Ιούνιο ως τον Οκτώβριο του 1944, κατέθεσε ότι «Ο Άρης είναι δολοφόνος, σαδιστής, σοδομίτης, και βασανιστής, του οποίου η προτιμούμενη διασκέδαση ήταν να γδέρνει ανθρώπους ζωντανούς (skinning people alive)». Ακριβώς το ίδιο αναφέρει στην κατάθεση του το 1944 DENIS HAMSON, που αναφέρει ότιΗΤΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ενώ ο Νεοζηλανδός λοχαγός William Jordan κατέθεσε ότι «…ήταν εκ γενετής ομοφυλόφιλος, διεστραμμένος και σαδιστής, ένας από τους χειρότερους εγκληματίες που γέννησε ποτέ η φύση…», ο Donald Hamilton Hill επίσης της S.O.E κατέθεσε ότι «..χάιδευε διαρκώς έναν νεαρό 18 ετών που καθόταν στα αριστερά του». Ο Ελασίτης αρχιμανδρίτης και συναγωνιστής του Βελουχιώτη, Γερμανός Δημάκος (Πατήρ Ανυπόμονος), το 2004 στα απομνημονεύματα του, σελ. 364-369 , προφανώς λόγω τύψεων, αποκάλυψε για τον κτηνώδη βιασμό και δολοφονία του ηλικίας 13 χρονών παιδιού του γαιοκτήμονα Μαραθέα από το χωριό Νέο Μοναστήρι του Δομοκού (καθώς και για τον βιασμού του ανηλίκου παιδιού του επιστάτη του Τράκα), ότι « ο βιαστής του παιδιού ήταν ο «καπετάν φονιάς» , ο «Αχιλέας» ( Τάσος Ελευθερίου), πρόσφυγάς από την Μ. Ασία, και συνένοχος στην εκτέλεση του παιδιού ο ίδιος ο Αρης…».
Προσθέστε τη μαρτυρία του πολιτικού και νομικού συμβούλου του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ και βουλευτή της ΕΔΑ, καθηγητή Κ. Δεσποτόπουλου, στην «Ελευθεροτυπία» ( 11η Ιανουαρίου 1982) «..Ο Άρης Βελουχιώτης ήταν μία δυνατή, αλλά διχασμένη προσωπικότητα. Υπέφερε από ψυχικά τραύματα, π.χ. από ισχυρότατο πλέγμα μειονεξίας λόγω της διαγραφής του από το ΚΚΕ, εξ αιτίας της δήλωσης μετανοίας που είχε κάνει . Υπέφερε ακόμα και από άλλα, ειδικής φύσεως απωθημένα, δημιουργημένα από ορισμένη λειτουργική ανεπάρκεια, …..Εξ άλλου η λειτουργική ανεπάρκεια, για την οποία μου είχε μιλήσει ο ίδιος, του προκαλούσε αντισταθμιστική ψυχική αντίδραση και τότε γινόταν ένας επιθετικός, σκληρός και αδυσώπητος άνθρωπος… »
Βάλτε και ότι ο βιογράφος του Διονύσης Χαριτόπουλος, ανέφερε ότι «Στον Άρη άρεσε το ποτό, κυρίως το δυνατό, το τσίπουρο», και το ζωγραφίσατε το …παλικάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: