googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Σφαγή των μαθητών στη Α' λυκείου. Κύριε Πρωθυπουργέ δώστε λύση.

Σφαγή κυριολεκτικά των μαθητών της Α' Λυκείου. Το εξεταστικό του "κολλητού" του Μαρινάκη, η απίθανα δύσκολη - άχρηστη ύλη και οι εσκεμμένα χαμηλοί προφορικοί βαθμοί έφεραν το τραγικό αυτό αποτέλεσμα. Υπάρχουν σχολεία με ποσοστά αποτυχίας που αγγίζουν το 60%, όταν ουσιαστικά η Α' Λυκείου είναι τμήμα της υποχρεωτικής παιδείας καθώς οι επαγγελματικές σχολές του ΟΑΕΔ δέχονται σπουδαστές που έχουν τελειώσει την τάξη αυτή.
Λύση πρέπει να δοθεί άμεσα και να είναι πολιτική. Προτείνουμε την άμεση επαναφορά του προηγούμενου εξεταστικού και την έκδοση νέων αποτελεσμάτων.
Κύριε Πρωθυπουργέ, μη επιτρέψετε στον Τσίπρα να εκμεταλλευτεί πολιτικά την δικαιολογημένη αγανάκτηση. Μη δικαιώσετε φροντιστές-ιδιαιτεράκηδες. Μη δώσετε άλλα όπλα στους αριστεριστές. Η Ελληνική οικογένεια περιμένει  λύση από σας τώρα.

ΥΓ: Για την εξέλιξη αυτή δεν φταίει η τράπεζα θεμάτων ή μάλλον φταίει ελάχιστα. Σε πολλές περιπτώσεις τα θέματα της τράπεζας ήταν ευκολότερα από τα υπόλοιπα. Αυτά για να μην υπάρξει παραπληροφόρηση καθώς κάποιοι θα προσπαθήσουν να μεταθέσουν τις δικές τους ευθύνες στη τράπεζα θεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: