googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Kos Insurance Services

Για το μήνα Ιούνιο καταφέραμε ζητώντας μείωση ποσοστών φακέλου και μείωση προμήθειας μας να πάρουμε ακόμη πιο χαμηλές τιμές για το μήνα Ιούνιο και μόνο στην ασφάλιση αυτοκινήτου. Προσοχή, όχι όσα ασφαλιστούν τον Ιούνιο αλλά όσα κάνουν αίτηση πχ, κάποιο συμβόλαιο λήγει 2/8/14 και κάνουμε αίτηση μέσα στον Ιούνιο για ασφάλιση από 2/8/14. Επίσης στα ήδη μειωμένα ασφάλιστρα υπολογίστε και την κάρτα που σας ασφαλίζει δωρεάν και σας μειώνει έως 100/% τα ασφάλιστρα σας και σας την προσφέρουμε δωρεάν και με άμεση έκδοση συμβολαίου από εμάς.
Η προσφορά ισχύει και για ήδη πελάτες μας που είναι σε άλλες συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες και θα μεταφερθούν στην συγκεκριμένη.
Για ΙΧ έως 1200cc εξάμηνη ασφάλεια 110€, πληρώνεται και τρίμηνο,
Για ΙΧ έως 1500cc εξάμηνη ασφάλεια 114€, πληρώνεται και τρίμηνο,
Για ΙΧ έως 1800cc εξάμηνη ασφάλεια 117€, πληρώνεται και τρίμηνο,
και 2ο δώρο εκτός την κάρτα, δωρεάν νοσοκομειακή κάλυψη εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.
Όταν είσαι αξιόπιστο γραφείο με μεγάλη παραγωγή (εμείς δεν φοβόμαστε να το πούμε) γιατί σε εμπιστεύεται ο κόσμος, τότε απαιτείς από τις εταιρείες, όπως για το θέμα της κάρτας που αναφέρω παρακάτω, όπως για ειδικές τιμές, όπως μία μεγάλη έκπληξη και πρωτόγνωρη για την Κω που ετοιμάζουμε σε θέματα υγείας κτλ. Γιατί έχουμε υποχρέωση να είμαστε δίπλα στον πελάτη μας πρώτα και μετά στις εταιρείες και να ψάχνουμε για τον πελάτη πάντα το καλύτερο και όχι μόνο μέχρι να κάνει το συμβόλαιο.
Εσείς μετά από αυτές τις τιμές, με αυτά τα δώρα και με την κορυφαία Ελληνική Ασφαλιστική, θα μείνετε ακόμη αλλού?
  Νίκος Μαστρομιχάλης       Ασφαλιστικό Πρακτορείο   Αρ. Αδ. 1094 
info@kosinsurance.gr www.kosinsurance.gr www.facebook.com/kosinsurance

Δεν υπάρχουν σχόλια: