googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Εμείς λέμε ναι στη ψήφο των Ελλήνων της διασποράς, αυτοί ζητάνε ψήφο για τους λάθρο......


Κανένας από τους όψιμους υπερπατριώτες, δεν θυμάται ότι το 2008 η Νέα Δημοκρατία, έφερε στη βουλή νομοσχέδιο βάσει του οποίου, οι Έλληνες της διασποράς θα μπορούσαν να ψηφίσουν στις χώρες που διέμεναν για να εκλέξουν τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τους για τη Βουλή των Ελλήνων.
Στο νομοσχέδιο αυτό έβαλε βέτο σύσσωμη η αριστερά της δημοκρατίας και της προόδου, που το Φεβρουάριο του 2010, έδωσε ψήφο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στους λαθρομετανάστες και στους ομογενείς που διαμένουν στην Ελλάδα, αλλά υποβαθμίζοντας τους, στο επίπεδο των λαθρομεταναστών.
Αυτό που θυμάμαι όμως εγώ, είναι ότι κανείς από τους όψιμους υπερπατριώτες, που αποκαλούν τους Νεοδημοκράτες, προδότες, δεν ήταν στη διαμαρτυρία που κάναμε για το νομοσχέδιο Ραγκούση, εκείνο το κρύο βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου του 2010, έξω από τη Βουλή, όπου το μόνο όχι που ακούστηκε μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, ήταν από τη Νέα Δημοκρατία.
Όψιμοι υπερπατριώτες, μη τολμήσετε να επιχειρήσετε να με διαψεύσετε γιατί υπάρχουν και οι αποδείξεις στο φωτογραφικό υλικό αρχείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: