googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ο Τσίπρας στο Ναυτικό "βυσματούχος"...

Η φωτογραφία από τη σύντομη θητεία του Αλέξη Τσίπρα στο ναυτικό, όπου με «βύσμα» Πασόκο όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν απροκάλυπτα είχε τοποθετηθεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην ακριτική Λεωφόρο Μεσογείων.
123
Το 2008, ο Αλέξης ήταν αποκαλυπτικός μέχρι αηδίας σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Schooligans»  της εφημερίδας «Τα Νέα». Στην αρχή τον ρώτησαν αν συμφωνεί με την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας και ο σύντροφος Αλέξης είπε: «Συμφωνώ με την κατάργηση του στρατού. Να καταργηθούν όλοι οι στρατοί.»
Μετά, τον ρώτησαν πως κατέληξε στο Ναυτικό. Όπως τους εξήγησε πως ενώ είχε αρχικά επιλεγεί για το Πεζικό (θα αναστέναζαν οι… καλλιόπες και σίγουρα ο χαριτωμένος Αλέξης θα το «σκότωνε» το… θηρίο) έβαλε «βύσμα έναν γνωστό πασόκο εκείνης της εποχής» και του έκαναν μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό. Εκείνη την περίοδο υπουργός Αμύνης ήταν ο… χρυσοδάχτυλος Γιάννος Παπαντωνίου — αυτό μάλλον ήταν το «βύσμα» του. Αφού, λοιπόν, δούλεψε το «βύσμα», η θητεία του ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2003, από το Κέντρο Εκπαίδευσης (ΚΕΠΑΛ) του Π. Ν., που εδρεύει εδώ κοντά, στον Σκαραμαγκά και μετά από καμιά 50αριά ημέρες, τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην… συνοριακή περιοχή της λεωφόρου Μεσογείων, στο Πεντάγωνο. Δηλαδή μέσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας! Πως κατέληξε εκεί; Ασφαλώς όχι τυχαία. Προφανέστατα, ξαναδούλεψε το «βύσμα»…
Διαβάστε περισότερα:
http://neodimokratis.gr/mera-pou-einai-na-timisoume-olous-osous-ekanan-to-kathikon-tous-gia-tin-patrida/

Δεν υπάρχουν σχόλια: