googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΕΛΑΣ


Σήμερα το πρωί εγώ και οι μαθητές μου βιώσαμε την απόλυτη παράνοια. Απ'ότι κατάλαβα βέβαια το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους μαθητές σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος.
Ξεκινήσαμε, λοιπόν, για να πάμε την προγαμματισμένη από μέρες εκδρομή μας στο Θησείο. Έκεί συναντήσαμε τον διευθυντή μας ο οποίος κόμιζε εγκύκλιο του υπουργείου η οποία εκδόθηκε ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. Η εγκύκλιος έλεγε ότι ματαιώνονται όλοι οι περίπατοι ενώ οι εκδρομές που είναι να γίνουν με μεταφορικά μέσα πρέπει να πραγματοποιηθούν με τη δέσμευση ότι οι μαθητές θα βρίσκονται σε κλειστούς χώρους. Ο λόγος, Η ΈΚΛΕΙΨΗ ΗΛΊΟΥ. Οι μαθητές θα κινδύνευαν από την προσπάθειά τους να δουν με γυμνό μάτι το φαινόμενο!!!
Εννοείται ότι για ότι συνέβαινε την ευθύνη θα έφεραν ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί!!!
Εύλογα δημιουργείται το ερώτημα: Αφού κύριοι η φύση έχει προγραμματίσει το φαινόμενο χρόνια πριν δεν μπορούσατε να βγάλετε την ανακοίνωσή σας μερικές μέρες νωρίτερα;;;
Να μην τα πολυλογώ, τελικά γυρίσαμε στο σχολείο, κλείσαμε τα παιδιά στην αίθουσα εκδηλώσεων, τα κλειδαμπαρώσαμε και τα καταδικάσαμε στονα δουν “Τα παιδιά της χορωδίας” (είχαμε και το “Σινεμά ο Παράδεισος” που είναι σαφώς ανώτερο). Τα κρατήσαμε δε μέχρι τη μία. Έτσι, αντί για μια μέρα εκδρομή πήρανε τρεις ώρες φυλακή.
Το δε γυμνάσιο που συστεγάζεται μαζί μας κλείδωσε τις πόρτες του για να μη βγαίνουν τα παιδιά στα διαλείμματα!!!
Παρόλα αυτά και μετά τη μία συνάντησα τρεις αιμοβόρες υπεριώδεις ακτίνες να κυκλοφορούν στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας!!!
Συμπέρασμα: Κύριε Κουράκη, όταν διαβάζετε ποίηση και καπνίζετε αυτά που καπνίζετε καλό είναι να μην γράφετε εγκυκλίους!!!
ΠΡΟΤΡΟΠΗ: ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΗΛΙΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: