googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ντόρα Μπακογιάννη, «Εύχομαι και ελπίζω να βρεθεί λύση αλλά πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί... Είναι στα χέρια της κυβέρνησης»

Τροπολογία για αλλαγές στη φορολογία ακινήτων κατέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη
Την ανάγκη η κυβέρνηση να κάνει έντιμο συμβιβασμό με τους δανειστές, το συντομότερο δυνατό, και να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια, επισήμανε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. «Ο λαός έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για διαπραγμάτευση, όχι για ρήξη, ειδάλλως θα ψήφιζε άλλα κόμματα» τόνισε. 
«Εύχομαι και ελπίζω να βρεθεί λύση αλλά πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί... Είναι στα χέρια της κυβέρνησης» δήλωσε δε. 
«Δεν μπορούμε να βρούμε λεφτά από πουθενά, παρά μόνο από τους εταίρους... Οι Ρώσοι είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση» υπογράμμισε, αναφέροντας πάντως ότι η Μόσχα πρόκειται να άρει το εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ρουμανίας (σ.σ η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μέλος Επιτροπής του ΟΑΣΕ που συστάθηκε για να διαδραματίσει μεσολαβητικό ρόλο στην κρίση μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας.) 
«Αν πάμε τώρα σε εκλογές δεν θα έχει καμία τύχη η Ελλάδα... Αν τεθεί δίλημμα ευρώ ή δραχμή από τον Τσίπρα σε πρόωρες εκλογές για να τινάξει τα πάντα στην Ελλάδα θα είναι καταστροφή» προειδοποίησε η πρώην υπουργός. 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/278422/bakogianni-mono-apo-tous-etairous-boroume-na-vroume-hrimata-ti-leei-gia-ti-nd/#ixzz3Vm3nQvBn

Δεν υπάρχουν σχόλια: