googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Μειοδοσία της συμμορίας των αριστεριστών, Έδωσαν την μουφτία στον Ερντογάν....

«Πεσκέσι» Ερντογάν μετά την επίσκεψη: Δεσμεύει για στρατιωτικές ασκήσεις το μισό Αιγαίο!Τελικά αποκαλύφθηκε ο στόχος της επίσκεψης Ερντογάν.  Όσοι ψάχναμε τι λόγο είχε η χώρα να προσκαλέσει τον Ερντογάν, πήραμε απάντηση. Πέρα από την ανοικτή αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάνης, ο Ερντογάν ήρθε και κέρδισε την εκλογή μουφτή με τους δικούς του όρους. Ότι χειρότερο για την χώρα καθώς ουσιαστικά δρομολογείται η Κυπροποίηση της Θράκης.
 Η ιστορική πραγματικότητα δείχνει ότι κομμουνιστές ήταν διαχρονικά εχθροί του Ελληνισμού. Δεν  να ξεχνάμε ότι οι Έλληνες πολεμούσαν τους συμμορίτες κομμουνιστές από το 1944 μέχρι το 1949 και ότι οι κομμουνιστές σκότωσαν περισσότερους Έλληνες από τους Γερμανούς στο πόλεμο. Με την συστηματική προπαγάνδα, στην οποία είναι "μάστορες", μας έπεισαν ότι έκαναν αντίσταση και ότι ήθελαν το καλό μας. Τελικά τους δώσαμε εξουσία και υφιστάμεθα τις συνέπειες αυτής της επιλογής.   Μεθοδικά υποσκάπτουν και υπονομεύουν κάθε τι το Ελληνικό. Υποστηρίζουν την λαθροεισβολή, αφελληνίζουν την παιδεία, επιβάλουν αβάσταχτους φόρους, διαλύουν την αστική τάξη, μοιράζουν επιδόματα στους φτωχοποιημένους, αυξάνουν τις δημόσιες δαπάνες για να διορίζουν "καρανίκες".
Τώρα κάνουν κίνηση "ματ" κατά του Ελληνισμού. Παραδίδουν την μουσουλαμική μειονότητα της Θράκης στους φανατικούς του Ερντογάν, ανατρέπουν ένα σύστημα που κράτησε ισορροπίες στην περιοχή επί δεκαετίες. Είναι το πρώτο βήμα για την επόμενη κίνηση, στο όνομα των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Την εκχώρηση αυτοδιοίκησης και τελικά αυτοδιάθεσης.
Διαβάστε  το δημοσίευμα στο "Πρώτο Θέμα":
"Δεν πέρασαν λίγες ώρες από τη γνωστοποίηση των δηλώσεων του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος εκλογής του μουφτή της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη και η είδηση επιβεβαιώθηκε από το στόμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έκανε λόγο για μια νέα αντίληψη περί ανθρωπισμού και τόνισε ότι πρέπει να γίνει μια συζήτηση ώστε ο θρησκευτικός ηγέτης της μειονότητας που θα αναγνωρίζεται από την ελληνική πολιτεία να μην αμφισβητείται από τα μέλη της μειονότητας. Στο περίπλοκο θέμα με την αλλαγή στον τρόπο εκλογής του μουφτή της μουσουλμανικής μειονότητας, θέμα που έθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν πριν από μία εβδομάδα από την Αθήνα."
Οι κινήσεις αυτές δείχνουν ξεκάθαρα την στόχευση της κυβέρνησης των αριστεριστών και τον σχεδιασμό τους στα πλαίσια της ικανοποίησης των δεσμεύσεων τους έναντι του Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: