googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Καταστρέφουν τα νησιά και πανηγυρίζουν. Οι κομμουνιστές-αναρχοαριστεριστές ξεπούλησαν τον μειωμένο ΦΠΑ για να μείνουν στη κυβέρνηση.



Περιχαρής δηλώνει για την συμφωνία σε χρόνο ρεκόρ με την τρόικα ο ομιλών σπαστά Ελληνικά, πλην Έλλην υπουργός,  Ευκλείδης Τσακαλώτος. Η κυβέρνηση αναρχοαριστεριστών - κομμουνιστών απέδειξε ότι μοναδικός της στόχος είναι η διατήρηση της εξουσίας και η συνέχιση της διόγκωσης του δημοσίου και των δαπανών του. Αντί να στοχεύσει σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες στήριξης επιχειρήσεων, με μείωση φόρων και κάθε λογής επιβαρύνσεις, ακολούθησε την πεπατημένη και πανηγυρίζει για τη συνέχιση της επιδοματικής πολιτικής.  Η ανταγωνιστικότητα των τουριστικών επιχειρήσεων και  η στήριξη της οικονομίας των νησιών του Αιγαίου, δεν τους απασχολεί. Προτιμούν να μοιράζουν ψίχουλα σε κατεστραμμένους παρά να δημιουργούν επιτυχημένους. Μη ξεχνάμε ότι η λογική αυτή είναι συνυφασμένη με την ιδεολογία κομμουνιστών-αριστεριστών. Έτσι είναι  απόλυτα φυσιολογικό να δώσουν μάχη για επιδόματα και κοινωνικά μερίσματα αντί να βάλουν στη πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων τους την στήριξη των νησιών. Δεν έδωσαν μάχη για την διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και τώρα προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι με δήθεν αντίμετρα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Γνωρίζουμε όμως ότι αυτά είναι ψέματα. Κάνουν τα πάντα για να μην αγγίξουν το πελατειακό κράτος και να μην μειώσουν το αντιπαραγωγικό δημόσιο.  Θυμίζουμε και την θρασύτατη δήλωση Φίλη ότι: "Δεν ήταν κόκκινη γραμμή ο ΦΠΑ στα νησιά. Δε νομίζω ότι είναι από τις δυσκολότερες αποφάσεις, παρότι ξέρω ότι έχει μια επίπτωση στη ζωή των ανθρώπων εκεί και μπορεί κανείς να δει και πολλές διακρίσεις"
Αλίμονο, οι προτεραιοτητες τους είναι η ΕΡΤ, οι 50ρηδες συνταξιούχοι, οι καθαρίστριες κλπ. Σιγά μην τους νοιάζει πώς θα βγάλουν τον χειμώνα οι νησιώτες και τι θα γίνει με τον τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: