googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ο επιχειρησιακός βραχίονας των αριστεριστών χτύπησε το Εφετείο.

Οι δικαστές επιρρίπτουν ευθύνες στην κυβέρνηση για τη βομβιστική επίθεση στο Εφετείο
Είναι ξεκάθαρη πια η στενή σχέση κυβέρνησης, τρομοκρατίας. Μόλις ο Τσίπρας και ο Κοντονής υπέδειξαν τους "κακούς" ο επιχειρησιακός βραχίονας της κυβέρνησης φρόντισε να βάλει την ισχυρότατη βόμβα στο Εφετείο.  Ή ανακοίνωση της Ένωσης δικαστών και εισαγγελέων είναι σαφής:
«Όσοι καλλιέργησαν τον τελευταίο καιρό κλίμα πολεμικό με τη Δικαιοσύνη συκοφαντώντας τους λειτουργούς της, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους. Είναι γνωστό ότι τα παιχνίδια με τους θεσμούς έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί προσηλωμένοι στο συνταγματικό τους καθήκον δεν πτοούνται από τέτοιες εγκληματικές ενέργειες».  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που έβγαλε το ΠΟΤΑΜΙ: «Οι επιθέσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη οδηγούν στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση, κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς και ανεξαρτήτως προθέσεων στρώνουν το έδαφος σε εξτρεμιστές».
Εμείς το λέμε καθαρά. Οι αριστεροτρομοκράτες είναι στην εξουσία. Ο επιχειρησιακός τους βραχίονας δρα ανενόχλητος και καλυπτόμενος από τον κυβερνητικό μηχανισμό. Όσο αυτή η κατάσταση παραμένει να περιμένουμε τα χειρότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: