googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Αδιανόητο : Βουλευτής φωνάζει «να καεί η πο#τ@ν@ η βουλή» στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ

Το ζήσαμε κι αυτό στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Και το ερώτημα που γεννάται πλέον είναι τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε, μετά τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι. Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς πήγε στο συλλαλητήριο και φώναξε από το μικρόφωνο υβριστικά συνθήματα για την Βουλή. Ναι καλά διαβάσατε, ο βουλευτής του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη άκουσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να φωνάζουν «να καεί η π…ανα η Βουλή» και όχι μόνο συμφωνούσε με το σύνθημα (κάνοντας χαρακτηριστικές κινήσεις) αλλά αποφάσισε και να ακολουθήσει. Ξεκίνησε να φώναζει και ο ίδιος από το μικρόφωνο το υβριστικό σύνθημα και καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Το ζήσαμε λοιπόν κι αυτό. Ο βουλευτής που πληρώνεται από το ελληνικό κράτος λόγω της ιδιότητας του, να φωνάζει το συγκεκριμένο υβριστικό σύνθημα. Και σα να μην έφτανε αυτό, φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο ότι όταν ακούει το σύνθημα από τους συγκεντρωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάνει κινήσεις με τα χέρια ζητώντας να φωνάξουν πιο δυνατά. Προφανώς ήθελε να δείξει στο ακροατήριο του πόσο πολύ συμφωνούσε με το συγκεκριμένο υβριστικό σύνθημα. Άλλη εξήγηση δεν μπορεί να δώσει κάποιος για την συγκεκριμένη απαράδεκτη συμπεριφορά.
Διαβάστε περισσότερα:
http://to10.gr/podosfero/superleague/214410/apolytos-exeftelismos-vouleftis-fonazi-na-kai-p-ana-vouli-sto-syllalitirio-ton-opadon-tou-paok/

Δεν υπάρχουν σχόλια: