googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Μυτιλήνη, εξέγερση των κατοίκων κατά των λαθροεισβολέων. Στις φλόγες η πλατεία Σαπφούς – Βίαιες συγκρούσεις των ΜΑΤ με κατοίκους ...


Σκηνικό πολέμου έχει στηθεί στην Προκυμαία Μυτιλήνης, ανάμεσα σε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κατοίκους τη Λέσβου, οι οποίοι ξεσηκώθηκαν και απαιτούν εδώ και τώρα την απομάκρυνση των μεταναστών από το χώρο της Πλατείας Σαπφούς,  ο οποίος  τελεί υπό κατάληψη επί έξι ημέρες, διαμαρτυρόμενοι για τον εγκλωβισμό τους στο νησί.
Η οργή και η αγανάκτηση των κατοίκων της Λέσβου ξεχείλισε, βλέποντας τους τοπικούς μας άρχοντες να μην μπορούν να κάνουν κάτι και την αστυνομία να έχει δεμένα τα χέρια της μη μπορώντας να κάνει κάτι, προφανώς γιατί έχει άνωθεν εντολές.
Στην Πλατεία Σαπφούς είχε στηθεί από νωρίς ένα σκηνικό πολέμου, με ισχυρή αστυνομική δύναμη να είναι ανάμεσα στους οργισμένους κατοίκους της Λέσβου και τους μετανάστες μα παραμένουν εκεί παρακολουθώντας τα γεγονότα.
Διαβάστε περισσότερα:
https://www.lesvosnews.gr/30798/stis-floges-i-mytilini-viaies-sygkroyseis-ton-mat-me-katoikoys-tis-lesvoy-gia-to-metanasteytiko-vinteo/
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες τα ξημερώματα η αστυνομία έκανε επιτέλους την δουλειά της και εκκένωσε την πλατεία από τους λαθροεισβολείς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: