googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Οι συγκρούσεις των μεταναστών έρχονται από το μέλλον μας

Οι συγκρούσεις των μεταναστών έρχονται από το μέλλον μας
Του Γιάννη Σιδέρη
Κάτι άσχημο γεννιέται σταδιακά στην Ελλάδα, αλλά η χαρωπή κυβέρνηση του ανεύθυνου διεθνιστικού ωχαδερφισμού, μακαρίως αρμενίζει. Το ίδιο φυσικά και το κόμμα της, που προσέτρεξε να καταγγείλει ακροδεξιούς για τα γεγονότα στη Λέσβο, περιφρονώντας τους κατοίκους του νησιού, που τόσα υποφέρουν εξαιτίας της δικής τους ανικανότητας και ιδεοληψίας.
Μπορεί ο δήμαρχος  Λέσβου κ. Γαληνός να συνιστά στους αρμοδίους να μην κάνουν το λάθος  να θεωρήσουν ότι το αίτημα της απελευθέρωσης της πλατείας Σαπφούς προερχόταν από ακραία στοιχεία, αλλά σύνολη η ειδησεογραφία κινήθηκε σε αυτό το κλίμα, αφού έτσι είχε μεταδώσει την είδηση το Κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ήταν μια είδηση εμποτισμένη στην αντίληψη που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό. Δεν υπήρχε πρόβλημα, έφταιγαν οι ακροδεξιοί.
Στη βάση αυτής της μονομερούς είδησης διεξήχθη και ο «πόλεμος» στα social media, με κονταρομαχίες ανάμεσα σε υπέρ δεξιούς και «αλληλέγγυους», με το μέσο νουνεχή πολίτη να απέχει, αφού ο ιντερνετικός εριστικός και συνθηματολογικός λόγος εξοστρακίζει την κοινή λογική.
Ο Δήμαρχος στην επιστολή προς τους επαΐοντες αναφέρει ότι οι πολίτες της Λέσβου «νιώθουν απροστάτευτοι μπροστά στην κατάληψη δημοσίων χώρων, τις καθημερινές κλοπές και τις συχνές συγκρούσεις, τόσο στις περιοχές γύρω από το ΚΥΤ Μόριας όσο και στην πόλη της Μυτιλήνης».
Προφανώς όλων αυτών των κατοίκων τους «την έδωσε» στα καλά καθούμενα και έγιναν ρατσιστές. Είναι ο ίδιοι που είχαν προταθεί για Νόμπελ λόγω της φιλανθρωπίας και φιλαλληλίας που επέδειξαν κατά τη άφιξη των μεταναστών και προσφύγων. Σαφώς βέβαια στα προχθεσινά γεγονότα θα υπήρχαν και ακροδεξιοί και φασίστες. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και το «κάψτε τους ζωντανούς» μια τέτοια παρουσία υποδηλώνει.
Διαβάστε περισσότερα:
https://www.liberal.gr/arthro/200968/politiki/2018/oi-sugkrouseis-ton-metanaston-erchontai-apo-to-mellon-mas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: