googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Για την χυδαία επίθεση κατά του ακαδημαϊκού κ Κριμιζή!!!

Αποτέλεσμα εικόνας
Δυστυχώς αυτή την ώρα επιχειρείται μια σχεδιασμένη, εμετική, χυδαία επίθεση κατά του ακαδημαϊκού κ Κριμιζή με αιχμές, ειρωνείες, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, ακόμα και αμφισβήτησης της επιστημονικής του επάρκειας …
Προφανώς ενόχλησε η κριτική του σπουδαίου αυτού επιστήμονα και οι μομφές που άφησε για τα οικονομικά στοιχεία…
Ο κ Παππάς, αυτός που πήγε στη Βενεζουέλα και στον δικτάτορα Μαδούρο για να μας φέρει τζάμπα πετρέλαιο, αυτός που με το πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας υποστήριζε (γιατί μετά έφαγε τη σφαλιάρα από το ΣΤΕ) ότι μόνο 4 κανάλια χωράνε στην Ελλάδα και έστειλε στην ανεργία πολλούς εργαζομένους, αναρωτήθηκε πώς κατάλαβε ο κ Κριμιζής μέσα σε έναν μόλις μήνα ότι είναι ανίκανοι… (εγώ αναρωτιέμαι γιατί χρειάστηκε να πάει και δεύτερη φορά στο ΔΣ και δεν τους ξεμπρόστιασε μετά το πρώτο).
Ο Γ.Γ. τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων, με σημαντικότερο στοιχείο του βιογραφικού του ότι υπήρξε Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της κυρίας - έχω υπογράψει με κλάματα και τα 4 μνημόνια- Τζάκρη, δήλωσε ότι ο κ Κριμιζής «πήγε μόνο 2 φορές στη δουλειά, ενώ δεν αφιέρωσε χρόνο... ». Η λέξη «δουλειά» με τον τρόπο που εκφέρεται στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι εξαιρετικά προσβλητική και υποτιμητική.
Ο διάδοχός του κ Κριμιζή στην προεδρία του ΕΛΔΟ, ο παγκοσμίως άγνωστος κ. Πρωτο- παππάς έφτασε μάλιστα στο σημείο να αμφισβητήσει και το βιογραφικό του κ Κριμιζή κατηγορώντας τον ως … απλό αστροφυσικό αλλά και υπερόπτη…
Καθήκον κάθε δημοκράτη πολίτη και ανθρώπου της επιστήμης, είναι να υψώσει τείχος προστασίας απέναντι στις επιθέσεις παπατζήδων.
Διαβάστε το βιογραφικό του κ. Κριμιζή εδώ:
http://sd-www.jhuapl.edu/CASSINI/SMK-Vitae-11-7-07.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια: