googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΦΟΡΕΩΝ και ΤΕΕ ΚΩ:''ANTIΘΕΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ!''



aegeanews.gr

aegeanews.gr

























Ομόφωνο ήταν το ψήφισμα των εκπροσώπων των Δημοτικών παρατάξεων και των φορέων στην έκτακτη συνάντηση που συγκάλεσε η ΜΕ Κω του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ (ΤΕΕ), απόψε στην αίθουσα του ΕΒΕΔ για να παραχωρηθεί στον Δήμο η έκταση των 70 στρεμμάτων στην περιοχή του Ναυτικού Ομίλου.
Παράλληλα συγκεντρώθηκαν οι υπογραφές όλων των παριστάμενων εκπροσώπων φορέων και όλων των μελών της γενικής συνέλευσης του ΤΕΕ ώστε να συγκληθεί άμεσα συνεδρίαση του Δημ. συμβουλίου Κω για το θέμα και να συνταχθεί η επίσημη αίτηση παραχώρησης από την ΕΤΑΔ.
Παράλληλα κατατέθηκε η μαρτυρία από τον Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Κω Γιάννη Χρυσούλα (και τον Β. Τρακόσσα) ότι χτες τοπογράφοι μηχανικοί της ΕΤΑΔ πραγματοποίησαν τοπογραφικές μετρήσεις στην περιοχή…(ενώ έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ιδιώτες για την εξαγορά του), καταδεικνύοντας την αναγκαιότητα οι όποιες κινήσεις από τον Δήμο και την τοπική κοινωνία να γίνουν το συντομότερο.
Αίσθηση προκάλεσε η απουσία εκπροσώπων του Δήμου της Κω στη συνάντηση πράγμα που τονίστηκε από εκπροσώπους φορέων οι οποίοι ζήτησαν από τον Πρόεδρο της ΜΕ Κω του ΤΕΕ να πληροφορηθούν αν η Δημ. Αρχή είναι σύμφωνη με αυτές τις κινήσεις;
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κω Γιώργος Χρυσουλάκης απάντησε ότι είχε συνάντηση για το θέμα με τον Αντιδήμαρχο Δ. Γερασκλή προσκαλώντας την δημ. αρχή στην αποψινή συνάντηση, ο οποίος του είπε ότι η δημ. αρχή συμφωνεί με τις κινήσεις του ΤΕΕ Κω. Εξάλλου όπως συμπλήρωσε ο κ. Χρυσουλάκης και ο Αντιδήμαρχος Μ. Χατζηκαλύμνιος παρευρέθηκε και ψήφισε την πρόταση του ΤΕΕ στην τελευταία γενική συνέλευση την περασμένη εβδομάδα.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ (όλες οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων παρατάξεων και φορέων αμέσως μετά τις εισηγήσεις των εκπροσώπων του ΤΕΕ Κω Γ. Χρυσουλάκη και του ΤΕΕ Δωδ/σου Αντώνη Γιαννικουρή- Απο τις παρατάξεις παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν οι Επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα και της Λαϊκής Συσπείρωσης Κ. Μακρή και ο εκπρ. της Κως Αγάπη μας Φ. Παπανικολάου ο οποίος υπενθύμισε την εύλογη αντίθεση όλων των τοπικών φορέων όταν ήταν να κατασκευαστεί κολυμβητήριο φαραωνικού τύπου στην περιοχή.
Διαβάστε περισσότερα:
 http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/196811/foto-vinteo-omofono-psifisma-paratakseon-foreon-tee-gia-70str-naftikou-omilou-apousiazan-ekprosopoi-tis-dim-archis-ypografes-gia-sygklisi-dim-symvouliou/
http://www.vimatisko.gr/?page=news&records=details&_p.id=57529

Δεν υπάρχουν σχόλια: