googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Απόλυτα επιτυχημένη η ημερίδα στο ΕΠΑΛ με την συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού το ΕΠΑΛ Κω με την συνδρομή της Ένωσης Ξενοδόχων Κω διοργάνωσε ημερίδα με θέμα ''Ο τουρισμός ως μοχλός ανάπτυξης''.
Στην ημερίδα εμπεδόθηκε η άποψη ότι ο Τουρισμός αποτελεί προστιθεμένη αξία για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού μας.
Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου Κω και συμμετείχαν μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Κω αλλά και μαθητές του ΕΠΑΛ.
Αρχικά να αναφέρουμε ότι το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Σβύνου, η Γραμματέας της Ένωσης κ. Τριανταφυλλοπούλου, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ κ. Χατζηχριστοφή, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ''Όραμα'' κ. Ρούφα, ο αναπληρωτής επικεφαλής και στέλεχος του Οράματος κ. Φραγκούλης κ.α.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία του σχολείου και της Προέδρου των Ξενοδόχων κ. Σβύνου δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μαθητές του ΕΠΑΛ να λάβουν γνώση για το αντικείμενο που πιθανότατα θα ακολουθήσουν όταν πάρουν την ειδικότητα τελειώνοντας τις σπουδές τους στο ΕΠΑΛ. Επιπλέον να σημειωθεί ότι 2 μαθήτριες του ΕΠΑΛ εκπόνησαν δύο αρκετά αξιόλογες εργασίες τις οποίες και παρουσίασαν στους συμμαθητές τους αλλά και στους λοιπούς παρευρισκομένους.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Παπανικολάου στάθηκε στην εξειδίκευση που δίνει πλόεν το ΕΠΑΛ στους μαθητές που θέλουν να ακολουθήσουν τον κλάδο των τρουριστικών επαγγελμάτων και την ανέλιξη που θα μπορούν να ακολουθήσουν στο επάγγελμα τους ολοκληρώνοντας τις σπουδές στο Επ. Λύκειο.
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.vimatisko.gr/?page=news&records=details&_p.id=57731

Δεν υπάρχουν σχόλια: