googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Τρόμος στους νοικοκυραίους. Ανεξέλεγκτοι δρουν οι ληστές και η αστυνομία συλλαμβάνει όσους αντιστέκονται!!!


Αντιμέτωπος με το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης είναι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στην Oμόνοια, όπου βρήκε τον θάνατο ο επίδοξος ληστής.
Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη για τα αδικήματα της επκίνδυνης σωματικής βλάβης (πλημμέλημα) και της θανατηφόρας βλάβης (κακούργημα, όταν η βλάβη έχει επακόλουθο το θάνατο).
Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη το πρωί. Μέχρι τότε, ο κοσμηματοπώλης θα παραμείνει κρατούμενος στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στην Κυψέλη.
Ο δικηγόρος του, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, δήλωσε: «Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους, στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επελθόν αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία, ειδοποιώντας την αστυνομία».
Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής, στην προσπάθειά του να βγει, τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα, ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα, είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά και το ΕΚΑΒ, σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους, απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού»Διαβάστε περισσότερα:
https://www.protothema.gr/greece/article/823264/ti-leei-o-kosmimatopolis-tis-omonoias-den-summeteiha-sto-thanasimo-traumatismo-sikothike-kai-mas-epitethike-me-guali/

Δεν υπάρχουν σχόλια: