googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Φοβερό ντοκουμέντο για τα Δεκεμβριανά τού 1944 : Με εντολή Σιάντου επιτέθηκε πρώτο το ΕΑΜ !..

Ένα φοβερό ντοκουμέντο που αλλάζει την Ιστορία των Δεκεμβριανών τού 1944, παρουσιάζει από την ιστοσελίδα του ο γνωστός ιστορικός και συγγραφέας Άγγελος Σακκέτος. Ως γνωστόν, σήμερα 3 Δεκεμβρίου, συμπληρώνονται 65 χρόνια από τον Κόκκινο Δεκέμβρη τού 1944, όταν οι ανθέλληνες Κομμουνιστές επεχείρησαν να καταλάβουν την Εξουσία και βύθισαν επί 40 ημέρες την Αθήνα στο αίμα. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ντοκουμέντο τού κ. Σακκέτου που παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως, την επίθεση ξεκίνησαν πρώτοι οι κομμουνιστές και οι χωροφύλακες τού αστυνομικού διευθυντού Αθηνών, Άγγελου Έβερτ αναγκάστηκαν να αμυνθούν πυροβολώντας!.. Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που ανατρέπει την τρέχουσα ιστορική άποψη γύρω από το ξεκίνημα των συγκρούσεων τον Δεκέμβρη του 1944. Η κλασσική αριστερή άποψη που είχε περάσει στις ευρύτερες μάζες έλεγε ότι η παράταξη της τότε κυβέρνησης ξεκίνησε τις συγκρούσεις με το αιματοκύλισμα του συλλαλητηρίου του ΕΑΜ στις 3/12/44.

Να, όμως, μια διαταγή του...
Γενικού Στρατηγείου του Ε.Λ.Α.Σ της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ημέρας η οποία διατάσσει «... επίθεση κατά του Ζέρβα και... διάλυση της εθνοφυλακής καθ' άπασαν Ελλάδα...». Τη διαταγή υπογράφει ο Γιώργης Σιάντος (ΓΕΡΟΣ). Η υπογραφή του με κόκκινο μολύβι φαίνεται αχνά (λόγω του κόκκινου χρώματος) κοντά στη σφραγίδα.
Το ανατρεπτικό αυτό ντοκουμέντο από τα αρχεία του Ε.Λ.Α.Σ βρισκόταν στα χέρια του Π. Αναγνωστόπουλου και το έβγαλαν στο φως ο εκδότης Μπάμπης Γραμμένος (εκδόσεις Γλάρος) και ο Περικλής Ροδάκης. Υπάρχουν - όπως γίνεται φανερό από αυτό - άνθρωποι που βάζουν την ιστορική αλήθεια πάνω από το παραταξιακό συμφέρον...".
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.istorikathemata.com/2009/12/1944.html?fbclid=IwAR0H4mrtgJe37LAr-3DrGVrQRovsj3HV7G1RzBP6_hJTBJo93kTR9wCgmSg

Δεν υπάρχουν σχόλια: