googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

ΕΛ.ΑΣ. 2019. Τελικά μόνο δακρυγόνα είναι ικανοί να ρίχνουν.

ΤΩΡΑ: Χαμός έξω από το ΟΑΚΑ - Πολύ σοβαρά επεισόδια οπαδών - Αστυνομίας!
Είναι τραγικό. Η τακτική της αστυνομίας πλέον θέτει σε κίνδυνο πλέον τους φιλήσυχους πολίτες και τον Ελληνικό αθλητισμό. Δείτε τι έγινε στο ΟΑΚΑ σήμερα. Δύο τσογλάνια μπήκαν ανενόχλητοι στον στίβο και επιτέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι πολυπληθείς δυνάμεις της αστυνομίας απλά παρακολουθούσαν. Στη συνέχεια οι εισβολείς επανήλθαν στις εξέδρες χωρίς να συλληφθούν από τα "όργανα της τάξης".
Λίγο αργότερα ακολουθώντας την ίδια τακτική οι αστυνομικές δυνάμεις αντί συλλήψεων των ελάχιστων τσόγλανων  που δημιουργούσαν επεισόδια εκτός γηπέδου, προχώρησαν σε μαζική εκτόξευση δακρυγόνων δημιουργώντας ασφυκτική ατμόσφαιρα εντός γηπέδου. Το ματς φυσικά διεκόπη. Θύμα της αστυνομικής ανικανότητας και τακτικής ο Ελληνικός Αθλητισμός.   Πραγματικά έφθασε η ώρα για κάμερες σε κάθε ματς και είσοδο μόνο με κάρτα σε αριθμημένες θέσεις.  Άμεση σύλληψη και φυλάκιση χωρίς εξαγορά για τους χούλιγκαν.
Οι τιμωρίες των ομάδων είναι άδικες δεν λειτούργησαν και δεν έχουν νόημα. Αυστηρές ποινές μόνο για τους δράστες και τέρμα στην εύκολη και επικίνδυνη χρήση των δακρυγόνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: