googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Ντροπή, μόνο για τέτοια είναι ικανοί. Οργή για την 90χρονη «εγκληματία με τα τερλίκια» - Η μάνα μου ούτε έκλεψε, ούτε ζητιάνεψε

 
Συνέλαβαν τη γιαγιά επειδή πουλούσε μάλλινα παπουτσάκια ...χωρίς άδεια - Την έβαλαν στο κρατητήριο, της πήραν αποτυπώματα- Την άφησαν επί δώδεκα ώρες με ένα ποτήρι νερό - Μετά το σάλο διατάσσει έρευνα το αρχηγείο της ΕΛΑΣ
Διαβάστε περισσότερα:
https://www.protothema.gr/greece/article/875662/orgi-gia-tin-90hroni-eglimatia-me-ta-terlikia/

Χριστίνα Σιδέρη  Kristine Sideris.
Ο Κουφοντίνας έχει το ελεύθερο να βολτάρει εκεί που δολοφόνησε τα θύματα του. H Αττική είναι χωρισμένη σε ζώνες δράσης της Αλβανικής, της Ρώσικης και της Αφγανικής μαφίας. Στα γκέτο της Αθήνας αλλά και σε όλο το κέντρο δρούν συμμορίες Πακιστανών, Αφγανών, Σομαλών, Τυνήσιων και Αλγαρινών, που κλέβουν, βιάζουν, πουλούν ναρκωτικά, εξωθούν στη πορνεία και κάνουν λαθρομπόριο. Τα πανεπιστήμια μας είναι άνδρα αναρχικών, παρακρατικών και τρομοκρατών. Στα πεζοδρόμια δεν μπορείς να περπατήσεις από την παράνομη απλωμένη πραμάτεια των έγχρωμων.
Όπου σταθείς και όπου καθήσεις σου πλασάρουν μέσα στα μούτρα σου πειρατικά CD. Οι Ρομά που έδιωξε ο Σαρκοζί έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα και μαζί με κάποιους εγχώριους έχουν καταλάβει ολόκληρες περιοχές που υπάρχει απαγορευτικό για την αστυνομία και εκεί μέσα πουλάνε από πρέζα, μέχρι όπλα. Καθημερινά ουκ έστιν αριθμός εγκληματιών μπουκάρουν στα σπίτια, κλέβουν και σκοτώνουν κατά το δοκούν. Ο Ρουβικώνας εισβάλλει παντού και σπάει. Οι τρομοκράτες ανατινάζουν και δολοφονούν. Η Ελλάδα έχει γίνει κέντρο εμπορίας και διακίνησης γυναικών ΑΛΛΑ η αστυνομία συνέλαβε μία ενενηντάχρονη γιαγιά γιατί πουλούσε στη λαϊκή πλεκτές παντόφλες.
Το χειρότερο δε που διάβασα και που με έκανε να αηδιάσω είναι ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες και από το πρωί της είχαν δώσει μόνο ένα ποτήρι νερό, το οποίο ζήτησε η ίδια.
Αναρωτιέμαι ρε παλικάρια αν ήταν η γιαγιά σας έτσι θα συμπεριφερόσασταν;
Αιδώς και ειλικρινά είναι ότι πιο ευγενικό μπορώ να πω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: