googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Με την "Ισχυρή Κω" και τον Θεοδόση Νικηταρά, για την Κω που μας αξίζει...


Αγαπητοί φίλοι επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης.
Θεωρώ ότι κεντρική προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής πρέπει να είναι η στήριξη της επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα των μικρών - οικογενειακών επιχειρήσεων με εργαλεία τον περιορισμό της γραφειοκρατίας και την προσέλκυση ειδικών μορφών τουρισμού. 
Η ανάδειξη της Ιπποκρατικής Κω, η δημιουργία υποδομών για την προσέλκυση τουρισμού κρουαζιέρας, η ουσιαστική αξιοποίηση της ΜΑΡΙΝΑΣ και η δημιουργία επιτέλους του δικτύου ΜΑΡΙΝΩΝ, σε συνδυασμό με την οργανωμένη προσπάθεια για την προσέλκυση μαθητικού τουρισμού, μπορεί να οδηγήσουν στην αύξηση του τουρισμού πόλης και όχι μόνο. Επίσης η νέα δημοτική αρχή οφείλει να προχωρήσει στην βελτίωση των Σχολικών και Αθλητικών υποδομών για να υποστηρίξει τους νέους του νησιού μας.
Όλοι μαζί οφείλουμε να βάλουμε τέλος στην αδράνεια και τα βήματα προς τα πίσω. Όλοι μαζί προχωράμε για την Ισχυρή Κω που μας αξίζει. 
Με τη δική σας στήριξη θα οικοδομήσουμε την Κω που ονειρευόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: