googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Πένθος για την σχολική κοινότητα και ολόκληρη την Κάλυμνο από τον άδικο και πρόωρο χαμό του Μιχάλη Γιαννικουρή

Η πρώτη σχολική μέρα, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, έμελλε να "σημαδέψει" την σχολική κοινότητα του νησιού, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία, με τον απροσδόκητο χαμό του Μιχάλη Γιαννικουρή, καθηγητή πληροφορικής.
Στον χώρο που υπηρετούσε χρόνια τώρα, με αίσθηση καθήκοντος και ζήλο, στο 1ο Λύκειο Καλύμνου, άφησε την τελευταία του πνοή ο αγαπητός σε όλους και ιδιαιτερα στους μαθητές και στους συναδέλφους του, Μιχάλης Γιαννικουρής, σε ηλικία 49 ετών.
Μετά από μια ξαφνική αδιθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Καλύμνου γύρω στις 08:30, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν επανήλθε και άφησε τα τρία του παιδιά και την αγαπημένη του Ειρήνη με τον πόνο και τεράστια και αναπάντητα ερωτήματα.
Όσοι ζήσαμε τον Μιχάλη από κοντά, γνωρίζουμε τον χαρακτήρα του, ένας μειλίχιος, ήρεμος και καλοπροαίρετος με όλους άνθρωπος, άριστος γνώστης του αντικειμένου που δίδασκε, συνεπής και υπεύθυνος στα καθήκοντά του και παράλληλα ένας άψογος οικογενειάρχης, τρυφερός σύζυγος και αφιερωμένος πατέρας.
Το 2020 μπήκε για την Κάλυμνο με τον χειρότερο τρόπο, φέρνοντας σε όλους απέραντο πόνο και την απώλεια ενός καλού φίλου, που πάντα θα τον θυμόμαστε και στην οικογένειά του συμπαραστεκόμαστε και εκφράζουμε τα πιο βαθιά μας συλληπητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: