googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Nissan Leaf¨Το πιο πετυχημένο Ηλεκτρικό αυτοκίνητο κλείνει 10 χρόνια και αναβαθμίζεται για να διατηρήσει την κορυφή!!!

 
Η Nissan θα αναβαθμίσει τις τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού και τις λειτουργίες συνδεσιμότητας στο Leaf για την αγορά της Ιαπωνίας από τον Φεβρουάριο του 2020, με αφορμή και την 10η επέτειο του μοντέλου μηδενικών εκπομπών ρύπων.
Οι αλλαγές περιλαμβάνουν βελτιώσεις στην τεχνολογία υποστήριξης του οδηγού ProPILOT του LEAF, στη λειτουργία ProPILOT Park και στο σύστημα NissanConnect, καθώς και στην εισαγωγή του συστήματος Intelligent Blind Spot Intervention της μάρκας. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμες και νέες χρωματικές επιλογές.
Τα βασικά στοιχεία των τελευταίων αναβαθμίσεων αφορούν τα ακόλουθα :
- Συστήματα υποβοήθησης οδηγού
Το ProPILOT προσφέρει τώρα ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, μειώνοντας την κόπωση και το άγχος του οδηγού. Ο έλεγχος ταχύτητας του συστήματος έχει βελτιστοποιηθεί, προκειμένου να προσφέρει ομαλότερη πέδηση σε διάφορες συνθήκες για μια άνετη, χαλαρωτική οδήγηση. Το σύστημα μπορεί να διατηρήσει την προκαθορισμένη, από τον οδηγό, ταχύτητα σε κεκλιμένες οδικές αρτηρίες και να εξισορροπήσει την ισχύ του κινητήρα, όταν το όχημα επιστρέφει σε πιο επίπεδες επιφάνειες οδοστρώματος.
Τα χειριστήρια του ProPILOT Park έχουν ρυθμιστεί με ακρίβεια για να μειωθεί ο χρόνος που απαιτείται για την στάθμευση του αυτοκινήτου σε γκαράζ, ή σε μια θέση στάθμευσης, κατά 20%. Το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να υποστηρίξει τον οδηγό σε όλους τους ελιγμούς της στάθμευσης, συμπεριλαμβανομένης της επιτάχυνσης, της αλλαγής των ταχυτήτων και του χειρόφρενου.
Με το Leaf, διατίθεται και το Intelligent Blind Spot Intervention, σχεδιασμένο για να αποτρέψει τις συγκρούσεις κατά την αλλαγή λωρίδων.
Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: