googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Υγειονομική βόμβα η ελεύθερη κυκλοφορία των λαθροειβολέων. Να λειτουργήσει σαν κλειστό το hot-spot ζητούν Ιατρικός Σύλλογος και Έπαρχος



Την ώρα που η τοπική κοινωνία δίνει, με τεράστιο κόστος, την μάχη για την προστασία από τον επιθετικό ιό, οι απρόσκλητοι λαθροεισβολείς κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι. Ευτυχώς τόσο ο Ιατρικός Σύλλογος όσο και ο Έπαρχος Κω με παρεμβασεις τους ζητούν να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να προστατευτεί η υγεία των Κώων. Η λύση είναι απλή και άμεσα πρέπει να εφαρμοστεί. Να μετατραπεί το hot-spot σε κλειστό άμεσα και να λειτουργεί πλέον έτσι.
Ήδη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε περιορισμούς στην κυκλοφορία προσφύγων και μεταναστών στους καταυλισμούς. «Στο πλαίσιο της διάδοσης του κορωνοϊού για τα ΚΥΤ, περιορίζεται η κυκλοφορία στους διανέμοντες στα ΚΥΤ. Θα δίνεται η δυνατότητα μετάβασης ατόμων στα γειτονικά αστικά κέντρα, ανά μικρές ομάδες και ανά μία ώρα, μεταξύ 7 το πρωί και 7 το βράδυ».  
Η εξαγγελία της κυβέρνησης είναι μεν σε θετική κατεύθυνση αλλά άτολμη. Δεν θέλουμε περιορισμένη ελεγχόμενη έξοδο, θέλουμε καθόλου έξοδο. Θέλουμε επίσης απομάκρυνση όσων διαβιούν σε διαμερίσματα, από τον αστικό ιστό. Η θέση τους είναι στο κλειστό κέντρο.
Η υγεία μας είναι υπεράνω των δήθεν δικαιωμάτων και των εμμονών των "ευαισθητούληδων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: