googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ

 


Αγαπημένε μου Σουλτάνε Ρετσέπ Α' Μεγαλοπρεπή, που ο Αλλάχ να μου κόβει μέρες και να σου τις δίνει χρόνια, χωρίς να είμαι ξεφτέρι σαν εσένα στην στρατηγική, που τη διδάχτηκες από τους Ισλαμιστές στρατηγούς σου, μια και τους άλλους, τους ικανούς, τους έχωσες στα μπουντρούμια, λαμβάνω την τιμή να σου αναφέρω κάποια μικρά προβληματάκια που μπορεί να αντιμετωπίσεις στο μέτωπο με τους γκιαούρηδες, τους Γιουνάνι.
1. Η στρατηγική λέει ότι ο επιτιθέμενος και δη σε κάποιο νησί, με αποβατικά σκάφη, χρειάζεται τουλάχιστον τις 3πλάσιες δυνάμεις από τον αμυνόμενο για να μπορέσει να επιβληθεί. Πολύ δε περισσότερο, ο λόγος αυτός πολλαπλασιάζεται όταν ο αμυνόμενος πολεμάει "υπέρ βωμών και εστιών", απέναντι σε ένα μπουλούκι αμόρφωτα παιδαρέλια που δεν ξέρουν καν που βρίσκονται.
2. Η αεροπορία σου είναι στα μαύρα της τα χάλια και χρειάζεσαι τουλάχιστον μία δεκαετία για να την ορθοποδήσεις, άσε που τα παιδαρέλια που σου έμειναν για χειριστές, μετά τις εκκαθαρίσεις του "πραξικοπήματος", δεν θα μπορούσαν να βρουν το έδαφος ακόμα κι αν τους κατέρριπταν, όχι να τα βάλουν με τους χειριστές της HAF.
3. Το 2020, αν θυμάσαι, δεν μπορούσε όλος ο στόλος σου να βρει που στο διάολο ήταν τα υποβρύχια της Ελλάδας. Μπορείς να φανταστείς τι πανηγύρι θα γίνει όταν δηλώσουν την παρουσία τους, με τις νέες, σύγχρονες τορπίλες που παρέλαβαν;
4. Ο Έβρος δεν παίρνεται ούτε για αστείο. Με το πρώτο "μπαμ", τα Leopard 2 Α6 ΗΕL θα ξαμοληθούν στην Ανατολική Θράκη και θα έχεις μετά να διαπραγματευτείς μια εξευτελιστική ανταλλαγή εδαφών για τις 2-3 βραχονησίδες που θα καταλάβεις. Και όσοι ανέβουν πάνω σε αυτές, θα νιώσουν τη χαρά να είναι στόχοι ενός carpet bombing που δεν θα αφήσει ούτε μολόχα ζωντανή πάνω στη βραχονησίδα.
5. Μη βασίζεσαι πολύ στα Μπαϊρακτάρ, κι εγώ ντονέρ από του Μπαϊρακτάρη τρώω, όποτε βρίσκομαι στο Μοναστηράκι... άκου με που σου λέω, ο καψερός...
6. Ο πρώτος εξευτελισμός που θα υποστείς θα είναι και ο τελευταίος, γιατί "δρυός πεσούσης πας Κούρδος ξυλεύεται" αν το έχεις ακούσει..... Οπότε σε 3 μήνες το πολύ θα έχεις την τύχη του μακαρίτη του Μεντερές. Άσε που δεν γνωρίζεις ποιοι κρυφοί σύμμαχοι θα στηρίξουν στη ζούλα την Ελλάδα, για να λύσουν δικά τους θεματάκια με την μεγαλειότητά σου, τσάκα-τσάκα.
Οπότε, θα έλεγα, πολυχρονεμένε μου, να συνεχίζεις να σκούζεις για εσωτερική κατανάλωση, να λέμε κι εμείς τα δικά μας κουλά, αλλά πρόσεχε μην πέσει καμιά αδέσποτη τουφεκιά, γιατί δεν θα τελειώσεις μόνο εσύ, αλλά (eventually, που λένε τα Αμερικανάκια) ολόκληρη η Τουρκία και είναι κρίμα, γιατί πολύ αγαπάω την κουζίνα σας και τα κεμπάπια σας.
Είπαμε, είμαστε ρεμπεσκέδες, απείθαρχοι, σανοφάγοι και μουρλοί, αλλά μην μας δοκιμάζεις, γιατί δεν είμαστε ΟΛΟΙ Μπουρνούδες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: