googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ, ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ;

 



Ας δούμε τι προμηνύει ο "γεωπολιτικός καιρός" των ημερών:
Ο Φίλος μας ο Ταγίπ, καταλαβαίνει ότι μετράει μήνες στην Εξουσία, την οποία εάν χάσει, θα βρεθεί αντιμέτωπος με 2 επιλογές:
1. Κάθεται να συλλάβουν αυτόν και όλο του το σόι για ένα σωρό ατασθαλίες και να τους κλείσουν μέσα στα μπουντρούμια για όλη τους τη ζωή, ή
2. Εξαφανίζεται νύχτα προς μέρη εξωτικά και κυρίως μέρη που δεν θα ισχύουν οι συμφωνίες δικαστικής συνδρομής με την Τουρκία.
Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να επιπλεύσει και να "γυρίσει το παιχνίδι" θα είναι να κατσικωθεί στο σβέρκο του Τουρκικού Λαού, αναστέλλοντας τις όποιες κακομοιριασμένες διατάξεις του Τουρκικού Συντάγματος, οι οποίες προσποιούνται ότι προστατεύουν τα πολιτικά δικαιώματα των Τούρκων.
Αυτό επιτυγχάνεται με 2 τρόπους:
1. Με πραξικόπημα, πράγμα που δεν μπορεί να κάνει, γιατί δεν υπάρχουν ταραχές μέσα στην Τουρκία και δεν συντρέχουν λόγοι κατάλυσης του Συντάγματος. Άσε που κάτι τέτοιο θα εξεδίωκε την Τουρκία από όλους τους διεθνείς οργανισμούς.
2. Με κήρυξη της χώρας σε κατάσταση Πολέμου και επιβολή Στρατιωτικού Νόμου, που θα του δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τους εσωτερικούς του αντιπάλους και να συσπειρώσει έναν αδαή, απληροφόρητο, αγράμματο και φανατικό λαό, υπέρ του Μεγάλου Ηγέτη.
Τι σας λέει η Λογική σας, σύντροφοι και συμπολεμιστές; Εμένα, με τη συνηγορία όλων αυτών των αλυχτισμάτων των παρατρεχάμενών του, μου λέει ότι είναι έτοιμος να δημιουργήσει μια πολεμική σύρραξη με τον προαιώνιο Εχθρό του (εμάς δηλαδή), που θα του επιτρέψει κυρίως να ελέγξει την κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας.
Συνεπώς, εάν τα αγαπημένα μου αριστερόπουλα που σκούζουν για την τιμή της φρατζόλας, δεν το έχουν ήδη αντιληφθεί, το σκηνικό είναι ήδη έτοιμο για το βήμα του Ρετζέπ στο Κενό.
Κι εδώ, στη Φαιδρά χώρα της πορτοκαλέας, συμβαίνει το εξής παράδοξο: Τα κόμματα της αριστερής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΜεΡα25 και ΚΚΕ), αντιλαμβανόμενα ότι μία επιτυχημένη αντίδραση της Ελλάδας στις στρατιωτικές αλλά και τις ασύμμετρες απειλές του Ρετζέπ θα συσπείρωνε τον λαό πίσω από την Κυβέρνηση και θα τόνωνε το Πατριωτικό συναίσθημα των Ελλήνων, κάνουν τα αδύνατα δυνατά να ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ μια τέτοια διαφαινόμενη επιτυχία, να αμφισβητήσουν την αμυντική ισχύ της χώρας, να εξευτελίσουν τις πρόσφατες συμμαχίες της και στο τέλος να "μαρτυρήσουν" στους Τούρκους τα αμυντικά σχέδια της χώρας. Γι αυτούς όλα είναι Ταξικά και ουδόλως Εθνικά.
Και όλα αυτά, από άτομα που στη συντριπτική τους πλειοψηφία βρήκαν ένα σωρό λόγους για να αποφύγουν να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία και να κρατήσουν όπλο σε κάποια παραμεθόρια περιοχή, απέναντι στα στίφη του Σουλτάνου.
Πράγμα που σαφώς αποδεικνύει ότι ο Πατριωτισμός στα μυαλά τους είναι ομόηχος με τον Εθνικισμό, τον Ιμπεριαλισμό και τον Ρατσισμό και οι ίδιοι, ως ανώτεροι διανοητικά πολίτες ασχολούνται μόνο με τις Διεθνιστικές ονειρώξεις των ιδεολογικών τους προγεννητόρων.
Εύχομαι, για το καλό τους, να μην συμβεί κάτι κακό στα σύνορά μας, γιατί δεν θα αντιληφθούν (πριν είναι πολύ αργά γι' αυτούς), ότι η μακροχρόνια ανοχή που τους δείχνουν οι κυρ-Παντελήδες αυτού του τόπου μπορεί εν ριπή οφθαλμού να μετατραπεί σε κάτι πολύ πιο άγριο και τρομακτικό, που τα ιδεολογικά τους βιβλιαράκια δεν θα έχουν οδηγίες για να προφυλαχθούν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: