googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Τα 3 ψέματα & η 1 αλήθεια Τσίπρα στο Mega

 





💢 Ψέμα 1ο " Υπήρχε τηλεδιοίκηση στη Λάρισα επί σύριζα αλλά καταστράφηκε το 2019" 1. Η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2022, ο Σταθμάρχης δλδ μπορούσε να βάλει αυτόματα τα τρένα αλλά δεν ήξερε να τη χειρίζεται και επέλεξε.. χειροκίνητη λειτουργία. Εξ ου και οι ευθύνες είναι κυρίως στον Σταθμάρχη. 2. Όχι μόνο δεν υπήρχε ενεργή τηλεδιοίκηση το 2019 στη Λάρισα αλλά το 2017 έκλεισε το τοπικό κέντρο σηματοδότησης, λίγο μετά τη ιδιωτικοποίηση που υπέγραψε ο Τσίπρας.
💢 Ψέμα 2ο "Επί σύριζα υπήρχαν πάντα 2 Σταθμάρχες ανά Σταθμό" 1. Αρχικά το Πρώτο Θέμα έβγαλε προγράμματα του 2018 που έδειχναν υπηρεσίες και με έναν Σταθμάρχη αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε ποτέ υποχρέωση για κάτι τέτοιο. 2. Εδώ ο Τσίπρας προσπαθεί να ξεπλύνει τους Σταθμάρχες που έφυγαν νωρίτερα από τ βάρδια καθώς μέχρι τις 23.00 κανονικά υπήρχαν άλλοι 2 στον Σταθμό Λάρισας, ο ένας μάλιστα έφυγε πιο νωρίς για.. σουβλάκια. Φυσικά διώκονται σήμερα. Άλλαξαν δε το βιβλίο παράδοσης-παραλαβής με μπλανκο μετά το δυστύχημα..
💢 Ψέμα 3ο " Παραδώσαμε το 68% της τηλεδιοίκησης" 1. Απίστευτο θράσος. Η σύμβαση 717 ξεκίνησε το 2014 και σταμάτησε το 2017 με ολοκλήρωση μόλις 15% του έργου, το οποίο πραγματικά δούλευε. Έκτοτε ο σύριζα το πάγωσε και ξεπάγωσε το 2021 από τη νέα διοίκηση 2. Σήμερα η τηλεδιοίκηση είναι στο 70% και ο Σταθμός Λάρισας ΈΧΕΙ τηλεδιοίκηση ενεργή που τη χρησιμοποιούν ΟΛΟΙ οι Σταθμάρχες, πλην του μοιραίου. 3. Επί σύριζα παραδόθηκαν μόλις 17 σταθμοί από τους 52 και κανένα κέντρο τηλεδιοίκησης. Σήμερα έχουμε 32 σταθμούς, 1 κέντρο τηλεδιοίκησης. Το δε έργο ασφαλείας ECTS επί σύριζα ήταν 0 και σήμερα 40%. Ουσιαστικά η σύμβαση 717 επί σύριζα ήταν έργο φάντασμα.
♦️ Είπε όμως και μια αλήθεια. " Το δυστύχημα στα Τέμπη οφείλεται σε ανθρωπογενή αιτία, είτε λόγω ανθρώπινου λάθους, είτε λόγω έλλειψης ελέγχου & πύργου ελέγχου" 
1. Παραβλέπω την έκφραση πύργο ελέγχου διότι ο τύπος είναι ανίδεος όταν προσπαθεί να πει κάτι πέρα από το ποίημα που του έδωσαν 
2. Εδώ λοιπόν παραδεχεται ότι το δυστύχημα στα Τέμπη οφείλεται κυρίως σε ανθρώπινο λάθος του Σταθμάρχη ο οποίος, όπως γράψαμε παραπάνω, ενώ υπήρχε τηλεδιοίκηση, επέλεξε χειροκίνητη λειτουργία λόγω ασχετοσύνης, κάνοντας σωρεία λαθών. Όπως και οι συνάδελφοι του που έλειπαν από τη θέση τους. 
🔴 Στην ουσία ο Τσίπρας αποποιήθηκε κάθε ευθύνης τόσο για τον ΟΣΕ όσο και για το Μάτι, λέγοντας για το τελευταίο ότι ήταν απλά μια φυσική καταστροφή & γι αυτό οι συγγενείς των θυμάτων & οι παθόντες στο Μάτι χθες έβγαλαν ανακοίνωση κόλαφο για τα λεγόμενα του.
🔪 Καθώς πιέστηκε από την Ράνια Τζίμα, το οποίο δεν περίμενε, υπέπεσε σε λάθη & ξέφυγε πέρα από το αφήγημα που του είχαν έτοιμο. Ως εδώ με τα fake news. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: