googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Τα Τέμπη, η μαφία του χαλκού και οι ΑΒΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

#τεμπη
Λοιπόν, η ορθοπολιτική αντιμετώπιση κάποιων εννοιών μας έχει κάνει να αγνοούμε την Πραγματικότητα, ακόμα κι όταν έρχεται να μας βαρέσει στο κεφάλι με ένα ματσούκι.
Λέμε ότι οι εγκαταστάσεις ασφαλείας και οι καλωδιώσεις εκλάπησαν και καταστράφηκαν, από τις διαδρομές του ΟΣΕ.
ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ, ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΟΥ, ΜΕΣΑ;
Από εμένα; Από εσάς; Από τον μεροκαματιάρη γείτονα ή από κάποιον περαστικό που δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει;
Οι ένοχοι έχουν όνομα και Κοινωνική Ταυτότητα και όλοι τους γνωρίζουμε.
Αλλά αν ο μέσος αδαής ακούει τη λέξη "χαλκός", ένας μηχανικός της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ήξερε να προδιαγράψει καλώδια με χαλκό συγκεκριμένου μίγματος (π.χ. 99% χαλκό, 0,4% ιρίδιο και 0,6% αρσενικό), ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ για καλώδια του ΟΣΕ, έτσι που σε ελέγχους συνεργείων του Δημόκριτου σε διάφορες μάντρες, αν εντοπίζονταν υλικά τέτοιου μίγματος, οι ποινές να είναι ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ, με άμεση φυλάκιση, κλείσιμο της μάντρας και τερατώδη πρόστιμα.
Επίσης να δημιουργηθεί φορέας έγκρισης ανακύκλωσης, όπου ο "συλλέκτης μετάλλων" να παίρνει ηλεκτρονικό χαρτί έγκρισης, πριν πάει να παραδώσει τα υλικά στις μάντρες.
Το ίδιο για κάθε μέταλλο που εγκαθίσταται σε δημόσιο έργο υποδομής. Τσακίστε τους κλεπταποδόχους και οι κλέφτες θα βρουν αλλού δουλειά.
Δεν έχουμε καταλάβει ότι μιλάμε πλέον για καρκίνωμα στην Κοινωνία μας, που κάποιοι τους χαϊδολογάνε και τους επιδοτούν, για να παίρνουν το 80% της ψήφου τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: