googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Η ακροδεξιά στην υπηρεσία του Πούτιν. Σχέδιο αποσταθεροποίησης της ΕΕ!!!

 

Την ανατροπή της κυβέρνησης Μακρόν στη Γαλλία επιδιώκει το ακροδεξιό κόμμα της Λεπέν με τη συνδρομή της Μόσχας και του Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η «Washington Post».

Σύμφωνα με την έρευνα της αμερικανικής εφημερίδας «Washington Post», η Ρωσία διεξάγει μια επιχείρηση ανατροπής της πολιτικής κατάστασης στη Γαλλία, στην οποία σημαντικό ρόλο φέρεται να διαδραματίζει το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λεπέν.

Η εφημερίδα επικαλείται «έγγραφα του Κρεμλίνου, που απέκτησε μια ευρωπαϊκή υπηρεσία ασφαλείας» και τα οποία εμπλέκουν το περιβάλλον του Βλαντίμιρ Πούτιν, οι μέθοδοι του οποίου, σύμφωνα με την ίδια πηγή, συνδυάζουν την επιρροή μέσων κοινωνικής δικτύωσης -που καθοδηγούνται από «φάρμες με τρολ»- και την υποστήριξη κομμάτων της άκρας δεξιάς.

Σύμφωνα με την «Washington Post», ο απώτερος στόχος του σχεδίου του Πούτιν και της Λεπέν είναι να αποσταθεροποιηθεί η Ευρώπη.

«Όλες οι κυβερνήσεις της δυτικής Ευρώπης θα αλλάξουν» ισχυρίζεται ο Ζαν-Λικ Σαφοζέ, πρώην ευρωβουλευτής συνδεόμενος με το RN, τον οποίο επικαλείται η αμερικανική εφημερίδα.

https://www.iefimerida.gr/kosmos/poytin-lepen-anatropi-makron-shedio

ΥΓ: το μαύρο χρήμα εκ Ρωσίας ρέει άφθονο και χρηματοδοτει κάθε λογής οργανώσεις και άτομα του περιθωρίου με στόχο τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. 

Το έχουμε ξαναγράψει. Το ατύχημα στα #Τέμπη ΔΕΝ ήταν ατύχημα. Ήταν ΈΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ με στόχο την πτώση της κυβέρνησης. 

Μπορεί να ακούγεται συνομοσιωλογικό αλλά πιστεύουμε ότι στο μέλλον η αλήθεια θα λάμψει.

#Τεμπη, #Τέμπη

Δεν υπάρχουν σχόλια: