googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Ένας Μενέντεζ από τα παλιά: Είμαι αθώος και θα αποδειχθεί η αθωότητά μου… Με θέλουν στην άκρη για να πουλήσουν τα F-16 στην Τουρκία και να τα βρουν με το καθεστώς της Κούβας

 

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ (Δημοκρατικός από το Νιου Τζέρσεϊ) κατηγόρησε σήμερα Τρίτη την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για εκστρατεία συκοφαντίας εναντίον του και για προσπάθεια να τον δικάσει στην κοινή γνώμη, καθώς αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες διαφθοράς στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Ο κ. Μενέντεζ τόνισε ότι εκτός από τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν τον Σεπτέμβριο, αντιμετώπισε δύο νέα κατηγορητήρια τον Οκτώβριο και νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Σημείωσε επίσης ότι όλες οι πληροφορίες στα νέα κατηγορητήρια ήταν διαθέσιμες στο Υπουργείο Δικαιοσύνης από την αρχή αυτής της διαδικασίας.

«Γιατί η κυβέρνηση δεν προχώρησε σε όλες αυτές τις κατηγορίες από την αρχή;» ρώτησε σε ομιλία του από το βήμα της Γερουσίας.

«Η απάντηση είναι ξεκάθαρη για μένα. Καταθέτοντας τρεις κατηγορίες… επιτρέπει στην κυβέρνηση να κρατήσει την “συγκλονιστική” ιστορία στον Τύπο. Δηλητηριάζει την ομάδα των ενόρκων και επιδιώκει να με καταδικάσει στο δικαστήριο της κοινής γνώμης».

Άφησε αιχμές εναντίον της κυβέρνησης Μπάιντεν, ότι θα ήθελε να γίνει πιο φιλική προς το καθεστώς της Κούβας ή για να οριστικοποιήσει η πώληση των F-16 στην Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα: https://hellasjournal.com/2024/01/enas-menentez-apo-ta-palia-ime-athoos-ke-tha-apodichthi-i-athootita-mou-me-theloun-stin-akri-gia-na-poulisoun-ta-f-16-stin-tourkia-ke-na-ta-vroun-me-to-kathestos-tis-kouvas/

Δεν υπάρχουν σχόλια: