googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Ο εισαγγελέας επιβάλλεται να ΔΙΕΡΕΥΝΉΣΕΙ την υπόθεση των 38 λαθρομετανάστων...

 


Για την υπόθεση των 38 λαθρομετανάστων που περισυνελεξαν οι Ελληνικές αρχές εχθές 15 Αυγούστου θα πρέπει να κινηθεί άμεσα εισαγγελέας για τον εξής λόγο.
Κατόπιν της δήλωσης που έκαναν οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες στις Ελληνικές αρχές, εισήλθαν στο Ελληνικό έδαφος για πρώτη φορά 14 Αυγούστου μετά από βίαιη απωθηση από τις Τουρκικές αρχές, μετέπειτα κρυφτηκαν για μια ημέρα και έδωσαν το στίγμα τους μετά, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στις Ελληνικές αρχές ώστε να τους εντοπίσουν και να τους περισυλλεξουν, προσφέροντας τους τις πρώτες βοήθειες.
Τις τελευταίες ημέρες πριν τις 14 /08/2022 βγήκε η πληροφορία ότι υπήρχαν 38 λαθρομετανάστες εγκλωβισμενοι σε Ελληνική νησίδα, βγήκε επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας ότι δεν υπάρχουν στην Ελληνική επικράτεια και κάποιοι συνέχιζαν να αμφισβητούν ακόμη και την Ελληνική Αστυνομία, σήμερα αυτό επιβεβαιωθηκε απ τους ίδιους τους λαθρομετανάστες ότι πριν τις 14 Αυγούστου ήταν εκτός Ελλάδος.
Το πρόβλημα που προκύπτει και θα πρέπει να απαντηθούν κάποια ερωτήματα είναι απ την στιγμή που ήταν εκτός Ελληνικής επικράτειας πως κάποιοι γνώριζαν νωρίτερα τον ακριβή αριθμό τους, πως γνώριζαν για ένα νεκρό παιδί (το οποίο δεν έχει βρεθεί παρόλο που το δήλωσαν και γίνεται έρευνα για να βρεθεί ) και πως γνώριζαν την ακριβή θέση που θα περνούσαν οι λαθρομετανάστες λίγες μέρες πριν μπουν στις 14 Αυγούστου στην Ελληνική επικράτεια και δώσουν το στίγμα τους .
Το θέμα είναι μόνο αυτό κ είναι πολύ σοβαρό γιατί όπως φαίνεται από τις ημερομηνίες κάποιοι γνώριζαν πράγματα που δεν έπρεπε να γνωρίζουν διότι το περιστατικό με τους 38 ξεκίνησε εκτός Ελληνικής επικράτειας και κατέληξε εντός πολύ αργότερα.
Ή κάποιοι είχαν επαφές μαζί τους από πριν όταν ήταν ακόμη στην Τουρκική πλευρά ή είχαν επαφές με τους διακινητες τους ή είχαν επαφές με τις Τουρκικές αρχές ή έριξαν τον καφέ και το φλυτζανι τους τα είπε.
Στις τρεις πρώτες περιπτώσεις είναι ένοχοι για έσχατη προδοσία κατά της χώρας, για την τέταρτη περίπτωση κρίνονται αθώοι και θα πρέπει από δω και στο εξής να συνεργάζονται με τις Ελληνικές αρχές.
Αυτό όμως θα το κρίνει ο εισαγγελέας αφού επιβάλλεται να τους καλέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: