googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Με 2 στη Φιλολογία Αθηνών και 4,6 στην Αρχιτεκτονική!!!

Δεν έχουν όρια οι γκάφες και οι προχειρότητες αυτής της καταστροφικής κυβέρνησης.


Γκάφα ολκής του υπ. Παιδείας δημιουργεί φοιτητές "δύο ταχυτήτων". Με μέσο όρο 4,6 βάση, υποψήφιος ειδικής κατηγορίας εισήχθη στην Αρχιτεκτονική ΕΜΠ. Με 3,1 στο Μαθηματικό και μόλις με μέσο όρο 2 στη Φιλολογία Αθηνών

Η πτώση των βάσεων αποδεικνύεται ο μεγάλος νικητής των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, ωστόσο από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προκύπτει η γκάφα ολκής του υπουργείου Παιδείας με τη θέσπιση για πρώτη φορά των ειδικών κατηγοριών τελειοφοίτων.
Πιο αναλυτικά, το υπουργείο Παιδείας με τη θεσμοθέτηση εισαγωγής υποψηφίων ειδικών κατηγοριών, δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσουν κοντά στον τόπο κατοικίας τους.
Πρόκειται για  επιπλέον αριθμό θέσεων που διεκδικούν οι υποψήφιοι ειδικών κατηγοριών μεταξύ των συνυποψήφιων της ίδιας κατηγορίας όπου ανήκουν, διαμορφώνοντας τη δική τους βάση εισαγωγής, με τη βαθμολογία που επιτυγχάνουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Με τη θεσμοθέτηση της διαδικασίας αυτής καταργήθηκαν οι μετεγγραφές των εισαγομένων από σχολή σε σχολή διαφορετικών πόλεων και στόχος είναι να περιοριστεί ο συνωστισμός στα τμήματα μεγάλων αστικών κέντρων.
Διαβάστε Περισσότερα: http://news247.gr/ellada/paideia/Panellinies/me_2_sth_filologia_athhnwn_kai_4_6_sthn_arxitektonikh_emp.1346292.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: