googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η απόφαση της κυβέρνησης να μετατάξει τις υπηρεσίες εστίασης στον υψηλότερο συντελεστή Φ.Π.Α. είναι καταστροφική.


Ανακοίνωση  της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου  επιβολή του υψηλού συντελεστή Φ.Π.Α. στις υπηρεσίες εστίασης μεσούσης της τουριστικής περιόδου.

Η απόφαση  της κυβέρνησης να μετατάξει τις υπηρεσίες εστίασης στον
υψηλότερο συντελεστή Φ.Π.Α. είναι καταστροφική. Εκατοντάδες  επιχειρήσεις στα Δωδεκάνησα οδηγούνται στο περιθώριο και στην περαιτέρω μείωση του κύκλου εργασιών τους σε μία περίοδο παρατεταμένης ύφεσης.
Εν μια νυκτί, η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αυξάνει το κόστος προϊόντων και υπηρεσιών που μετακυλύεται στους πολίτες της Δωδεκανήσου αλλά και στους επισκέπτες των νησιών μας.
Ο τουρισμός, η μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική πηγή για τα νησιά μας και βασικός πόλος ανάπτυξης της χώρας δέχεται ένα καίριο πλήγμα. Είναι δεδομένο πλέον ότι η κυβέρνηση μαζί με τη "μπάλα" έχει χάσει και το μέτρο, επιχειρώντας για ακόμα μία φορά να μεταθέσει τα αδιέξοδα της πολιτικής του Μνημονίου στους πολίτες και τις επιχειρήσεις.
Η παρατεταμένη και ένοχη σιωπή των τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική που πλήττει καίρια την οικονομία και την κοινωνία της Δωδεκανήσου, επιβεβαιώνει ότι μπορούν επάξια να φέρουν τον τίτλο των Γκαουλάιτερ της Κυβέρνησης του Μνημονίου.

Διαβάστε Περισσότερα:
https://docs.google.com/document/d/16gNIEiDJQL4UUxFCi6PLy-KB0XjLPYjxG79sIBB6mcw/edit?hl=en_US

Δεν υπάρχουν σχόλια: