googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Κυβέρνηση, δικαιοσύνη και ταξιτζήδες διαλύουν τον τουρισμό!!!

Οι προχειρότητες και οι αψυχολόγητες κυβερνητικές αποφάσεις από τη μια, η εμμονή των συντεχνιών για διατήρηση των κεκτημένων από την άλλη, έχουν κάνει τη χώρα καζάνι που βράζει.
Παρακολουθήσαμε με θλίψη τον αποκλεισμό του αεροδρομίου στο Ηράκλειο, τις συμπλοκές ματ-ταξιτζήδων και τους τουρίστες να σέρνουν τις βαλίτσες κάτω από τον καυτό ήλιο, για εκατοντάδες μέτρα.
Σύμφωνα με τα ΝΕΑ http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4646731

"Σε ρίψη χημικών και πετροπόλεμο κατέληξε η χθεσινή συγκέντρωση των ιδιοκτητών ταξί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Χιλιάδες τουρίστες, οι οποίοι μόλις είχαν φτάσει στη χώρα μας, βρέθηκαν αποκλεισμένοι στις αίθουσες αναμονής, ενώ αυτοί που ήθελαν να φτάσουν στον αεροσταθμό για να αναχωρήσουν, αναγκάστηκαν να διανύσουν έως και μισό χιλιόμετρο με τις βαλίτσες στα χέρια. Η Αστυνομία - έπειτα και από εισαγγελική εντολή να παραμείνει ανοιχτό το αεροδρόμιο - περικύκλωσε τους αυτοκινητιστές, οι οποίοι άρχισαν να πετούν πέτρες και μπουκάλια.
Ενταση επικρατούσε και όταν τουριστικά λεωφορεία προσπαθούσαν να προσεγγίσουν το κτίριο, με σκοπό να επιβιβάσουν τους αφιχθέντες ταξιδιώτες. Οι ιδιοκτήτες ταξί εκσφενδόνιζαν πέτρες και ξύλα κατά των λεωφορείων, ενώ οι άνδρες της Αστυνομίας - διμοιρίες με 120 αστυνομικούς είχαν παραταχθεί στον χώρο του αεροδρομίου από νωρίς - απαντούσαν με ρίψη χημικών. Δύο ιδιοκτήτες ταξί συνελήφθησαν καθώς αστυνομικοί κατάφεραν να τους απομονώσουν από τους υπόλοιπους συναδέλφους τους."
Αυτοκαταστρεφόμαστε λοιπόν και αυτή η ανίκανη κυβέρνηση αφήνει τα προβλήματα να διογκώνονται και επεμβαίνει κατασταλτικά εκ των υστέρων, δημιουργώντας σκηνές που μας ντροπιάζουν όλους. 
Οι σκηνές της ντροπής του Ηρακλείου οφείλονται στον αποκλεισμό του αεροδρομίου. Όμως οι σκηνές της ντροπής στο αεροδρόμιο της Κω είναι καθημερινές και δυστυχώς οφείλονται σε μια ακατανόητη δικαστική απόφαση, που υποχρεώνει τους τουρίστες να σέρνουν τις βαλίτσες τους για εκατοντάδες μέτρα για να βρεθούν στη στάση του ΚΤΕΛ.
Εμείς κάνουμε έκκληση στον υπουργό δικαιοσύνης, αν υπάρχει, να παρέμβει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Η προκλητική απαγόρευση εισόδου των λεωφορείων του ΚΤΕΛ στο αεροδρόμιο πρέπει να αρθεί άμεσα και όσοι εμπλέκονται με την έκδοση της να υποστούν τις συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: