googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Κυρ. Μητσοτάκης: Αναχρονιστική η Αριστερά της ψευτο-ιντελιγκέντσιας. Τα λέει έξω από τα δόντια ο Κυριάκος!!!


........Κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι φέρεται αυτή τη στιγμή ως ένα κόμμα που δεν σέβεται την κοινοβουλευτική τάξη και αυτό είναι ένα ζήτημα πάρα πολύ σοβαρό, όπως είπε και συνέχισε: «Απολαμβάνει δηλαδή όλα τα προνόμια της Δημοκρατίας με την παρουσία του στη Βουλή και ό,τι αυτό σημαίνει και ταυτόχρονα να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τους νόμους που ψηφίζονται από το Κοινοβούλιο. Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα και πρέπει να τα καταδικάσουμε όλοι».

Ιδιαίτερα απαξιωτικός ήταν για το ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ως προς την Αριστερά του κ. Τσίπρα, δεν περιμένω κάτι περισσότερο, καθώς νομίζω ότι οι δυνάμεις της αταξίας και της βίας που έχουν βρει καταφύγιο στα Πανεπιστήμια και θα αναγκαστούν να βγουν λόγω της κατάργησης του ασύλου είναι δυνάμεις που ανήκουν στην Αριστερά».

Στη συνέχεια ήταν ιδιαίτερα επικριτικός, σημειώνοντας, ότι «είναι δυνάμεις που φορούν το μανδύα της ευρύτερης Αριστεράς, σε συνδυασμό με κακοποιά στοιχεία που έχουν βολευτεί με το άσυλο και καλύπτουν όλων των ειδών τις παράνομες δραστηριότητες».
Διαβάστε Περισσότερα: http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=416528

Δεν υπάρχουν σχόλια: