googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Καταπέλτης ο Γ. Χατζημάρκος, αποκαλύπτει τον ρόλο Νικητιάδη και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

ηΑποκαλυπτικός για τις υποσχέσεις που έδωσε και δεν τήρησε στη RyanAir ο υφυπουργός τουρισμού και γνωστός λομπίστας του γκολφ, ήταν ο Γιώργος Χατζημάρκος σε συνέντευξη του χθες στη Κω.
Όπως δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου και πρωτεργάτης της συμφωνίας με την 
RyanAir, στο  Δουβλίνο  οι υπεύθυνοι της εταιρείας ισχυρίστηκαν  αλλά και όπως έχουν δηλώσει δημόσια ως "αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες" τα μέλη του ΔΣ του ΕΒΕΔ από Ρόδο με την πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση τους, ο Υφ. Τουρισμού είχε υποσχεθεί στήριξη του ετήσιου πλάνου προβολής της εταιρείας ύψους 700 χιλ ευρώ μέσω Περιφέρειας ή ΕΣΠΑ, όπως είχε διαβεβαιώσει... Με συνέπεια η αθέτηση αυτής της υπόσχεσης του "να πλήξει την διαπραγματευτική μας θέση, το κύρος, την αξιοπιστία μας και κυρίως την οικονομία των νησιών μας..."
Ο Γιώργος  Χατζημάρκος κάλεσε  έστω και τώρα τον κ. Νικητιάδη να προχωρήσει σε υλοποίηση των δεσμεύσεων του ώστε να αποκατασταθούν τα πράγματα.
Ευθύνες καταλόγισε και στον περιφερειάρχη που συστηματικά αρνείται να εντάξει στο διαφημιστικό πρόγραμμα της περιφέρειας την συνδιαφήμιση με την RyanAir, καθώς η συμφωνία έχει την σφραγίδα Χατζημάρκου.
Είναι σίγουρο ότι αν συνεχιστεί η ίδια τακτική από κυβέρνηση και περιφέρεια, κινδυνεύουν και οι καλοκαιρινές πτήσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Διαβάστε Περισσότερα: http://www.aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=385414

Δεν υπάρχουν σχόλια: