googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Ψηφίστε ευρωπαϊκά κόμματα»

Ο κ. Μητσοτάκης, στο κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου υπογραμμίζει ότι η ιστορία διδάσκει πως οι μεγάλες κρίσεις μπορούν να οδηγήσουν σε συμφορά, μπορεί όμως και να γίνουν ευκαιρία για να γίνουν άλματα προς τα εμπρός. 

«Ας ελπίσουμε ότι το δεύτερο μπορεί να συμβεί και σήμερα στην Ελλάδα. Η τύχη μας σήμερα είναι στα χέρια μας» υποστηρίζει ο πρώην Πρωθυπουργός που αναφέρει ότι όλοι, Έλληνες και ξένοι, με τελευταίο τον πιθανότατα νέο πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, συμπίπτουν στη διαπίστωση ότι το ζητούμενο στις εκλογές αυτές είναι η πολιτική σταθερότητα. 

Υπεραμύνεται της ανάγκης να έχει η χώρα την επόμενη των εκλογών μια ισχυρή ευρωπαϊκή πλειοψηφία, στο προσεχές κοινοβούλιο, που θα υπερβαίνει τις 180 έδρες και θα δώσει ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας. 

«Έργο της θα είναι σε συνεργασία με την Ευρώπη και μέσα στην Ευρώπη να ανορθώσει τη χώρα. Το διακύβευμα των εκλογών αυτών είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και η ανάκαμψη με σκληρή προσπάθεια και θυσίες, μέσα στην Ευρώπη και με την βοήθεια της Ευρώπης, ή η άτακτη χρεοκοπία και η επιστροφή στη δραχμή» σημειώνει.
Διαβάστε Περισσότερα:
http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=456003&h1=true

Δεν υπάρχουν σχόλια: