googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ώρα να προστατέψουμε τα σχολεία. Η εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού και καταγραφής εικόνας είναι εφικτή και απαραίτητη.

Η τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού και καταγραφής εικόνας κρίσιμων χώρων των σχολικών κτιρίων, αποτελεί πλέον αναγκαιότητα μετά τα διαρκή κρούσματα διαρρήξεων και βανδαλισμών. Η μείωση του κόστους και η τεχνολογική εξέλιξη έχει κάνει πλέον εφικτές τέτοιες λύσεις που σίγουρα θα περιορίσουν τους επίδοξους βάνδαλους.
Σχετική πρωτοβουλία φαίνεται ότι υπάρχει από πλευράς παραγόντων της δημοτικής αρχής.
Όμως είμαστε σίγουροι θα υπάρξουν αντιδράσεις.
Άλλωστε  είναι γνωστό ότι  κάθε προσπάθεια εκσυχρονισμού και βελτίωσης στο χώρο της παιδείας βρίσκει παραδοσιακά την αντίδραση των αριστεριστών - κομμουνιστών που αποτελούν παράγοντες καθυστέρησης και άρνησης κάθε αλλαγής.
Από αυτούς που πλασσάρονται σαν εκπολιτιστές και έχουν δημιουργήσει τεχνολογικό και πολιτιστικό χάσμα σε βάρος της χώρας. 
Από αυτούς   που παρέχουν προστασία σε σκληρούς εγκληματίες, υπερασπιζόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο. 
Από αυτούς   που υπονομεύουν τον τουρισμό με καταλήψεις, αποκλεισμούς κρουαζιεροπλοίων και αναρτήσεις πανό στην Ακρόπολη.
Από αυτούς που αναρτούν πανό μίσους σε σχολεία και τα μετατρέπουν σε "μπουζουξίδικα" για να στηρίξουν τα απεργιακά τους ταμεία..
Από αυτούς που διαμαρτύρονται για τη δημοσίευση των φωτογραφιών των κοινών γυναικών που έσπερναν AIDS.
Τα περίφημα προσωπικά δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν και πάλι για να προστατέψουν βανδάλους εμπρηστές και κλεφτρόνια.  Υποκριτικά βέβαια. Η αλήθεια είναι ότι μεθοδικά κάνουν ότι μπορούν για τη διάλυση της χώρας. Τους ενδιαφέρει η δημιουργία εικόνας γενικευμένης αναταραχής ώστε να πετύχουν τον κεντρικό τους στόχο. Την έξοδο της χώρας από την  Ευρωπαϊκή οικογένεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: