googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Διαβάστε τις Εθνοκτόνες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό. Αυτούς θα ψηφίσετε;

Μέσα από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις του για το μεταναστευτικό. Προτάσεις εκτός τόπου και χρόνου που απειλούν να μας κάνουν μετανάστες στη χώρα μας και να επιβαρύνουν αβάσταχτα την χειμαζόμενη οικονομία μας.
Πολιτική «ίσων δικαιωμάτων για όλους όσοι βρίσκονται στη χώρα», έστω και παράνομα!!!.
 Δηλαδή ο Τσίπρας και η παρεούλα τους νομιμοποιούν τους πάντες.
Επίσης:
Αποσύνδεση της άδειας παραμονής από την ύπαρξη συγκεκριμένου αριθμού ενσήμων (σ.σ. αυτή η πρόταση δεν απαντά στο πώς θα εξασφαλίζει τα προς το ζην ο αποκτών άδεια παραμονής, άρα δολοφόνοι, διακινητές ναρκωτικών, πόρνες με AIDS ή χωρίς, βιαστές, ληστές, σκληροί εγκληματίες θα τεθούν υπό τη προστασία των τσιπρόπουλων και των κάθε είδους συνιστωσών του).
Διευκόλυνση οικογενειακής επανένωσης. Δηλαδή άπαξ και μπήκε ένας θα μπουκάρει όλη η οικογένεια.
Διευκόλυνση της πολιτογράφησης, προπάντων για παιδιά μεταναστών, και κατάργηση κάθε περιορισμού πρόσβασης σε θεσμούς υγείας και παιδείας. Δηλαδή "μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώσετε". Πλήρης αλλοίωση των εθνολογικών και πολιτικών δεδομένων καθώς κάθε ένας που εισβάλει στη χώρα μας θα έχει και πλήρη πολιτικά δικαιώματα.
Αυτές οι προτάσεις συνεπάγονται ένα απροσδιόριστο κόστος για τα δημόσια νοσοκομεία και τη δημόσια εκπαίδευση, ενώ όλο το πακέτο αποτελεί το ισχυρότερο «κίνητρο» παγκοσμίως για την προσέλκυση ανεξέλεγκτων κυμάτων λαθρομεταναστών.

Έλληνες αυτούς θα ψηφίσετε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: