googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Οι ΤσιπροΚαμένοι διαλύουν τη χώρα. Ώρα για πανστρατιά των Εθνικών δυνάμεων.

Εθνική πανστρατιά για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων αριστεριστών-κομμουνιστών   του ΣΥΡΙΖΑ και του εν εξάλλω καταστάσει ευρισκομένου Καμένου. Η χώρα ήδη πλήρωσε στο ακέραιο 600 τόσα εκατομμύρια Ευρώ στους κερδοσκόπους που αρνήθηκαν το PSI, λόγω έλλειψης κυβέρνησης. Οδηγείται πλέον με μαθηματική ακρίβεια στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, την έξοδο από την Ευρωπαϊκή οικογένεια,  με τραγικές συνέπειες για τη μεσαία τάξη και τη φτωχολογιά.
Πρόκειται για μια Εθνική καταστροφή ανάλογη της Μικρασιατικής καταστροφής τις συνέπειες της οποίας θα υφίσταται η χώρα για δεκαετίες.
Οι εμπρηστές και τρομοκράτες του κέντρου της Αθήνας, οι προστάτες λαθρομεταναστών (Νομική - Υπατία), οι υπέρμαχοι της προστασίας στυγνών εγκληματιών (πανεπιστημιακό άσυλο),  αναγορεύονται σε καθοριστές της πορείας του τόπου.
Ας μη τους δώσουμε την ευκαιρία να κάνουν άλλο κακό. Όλοι οι Έλληνες αστοί, μικρομεσαίοι και εργαζόμενοι πρέπει να δώσουμε την ύστατη μάχη. Τη μάχη για τη σωτηρία της χώρας. Τη μάχη για την αντιμετώπιση των αριστεριστών-κομμουνιστών και των λαϊκιστών.
Η ώρα της χαλαρής ψήφου πέρασε. Ο χαβαλές των προηγούμενων εκλογών δεν πρέπει να επαναληφθεί. Κάθε ψήφος μετράει. Όλοι μαζί, παραμερίζοντας διαφορές -πικρίες οφείλουμε να στηρίξουμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Τη μόνη αξιόπιστη λύση για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: