googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Σαμαράς, σκληρές αλήθειες για τα κομμουνιστές - αριστεριστές

«Όλοι μαζί, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν την Ελλάδα, χώρα χωρίς επενδύσεις, χωρίς ανταγωνιστικότητα, χωρίς ευκαιρίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι «συνιστώσες» του εκπροσωπούν όλες εκείνες τις εμμονές και τις ιδεοληψίες που έφεραν τη χώρα στο σημερινό τέλμα».

«Τώρα το στοίχημα δεν είναι για την εκλογική επιρροή των κομμάτων. Είναι για την τύχη της χώρας, πέρα και πάνω από κόμματα. Όλοι προειδοποιούν ότι η καταγγελία του Μνημονίου, θα ωθήσει την Ελλάδα έξω από το ευρώ. Oι τιμές θα αυξηθούν τουλάχιστον κατά 25%. Και το χρέος της χώρας ως ποσοστό του ΑΕΠ της θα διπλασιαστεί. Επιστροφή στη δραχμή σημαίνει ότι τα εισοδήματα οι περιουσίες και οι καταθέσεις θα μειωθούν σε λίγες μέρες τουλάχιστον στο μισό» πρόσθεσε σχετικά με τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για το Μνημόνιο.

«Οι Σοσιαλιστές και Σοσιαλδημοκράτες και οι Πράσινοι της Ευρώπης χαρακτηρίζουν το παραλήρημα του ΣΥΡΙΖΑ ως «ανοησίες». Η αλήθεια είναι ότι ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί μόνο όσους θέλουν να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το «καινούργιο». Είναι η έσχατη αντίσταση του παλιού που αρνείται να πεθάνει», επεσήμανε.
http://www.newsnow.gr/article/106916/o-syriza-exypiretei-to-lompi-tis-draxmis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: