googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Μπροστά η Νέα Δημοκρατία, οι Έλληνες βάζουν φρένο στην Αλβανοποίηση της χώρας.

Στις εκλογές του Ιουνίου ο κόσμος θα ψηφίσει ευρώ ή δραχμή. Οι δυνάμεις του ευρώ θα αντισταθούν απέναντι στην ανεύθυνη και καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τον κ. Καμμένο, είναι πλέον εμφανές ότι πέρα από τον ακραίο δημαγωγικό λαϊκισμό αντιμετωπίζει και πρόβλημα αξιοπιστίας μετά τα όσα συνέβησαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Οι πολιτικοί εκφραστές των κουκουλοφόρων και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας των εργαζομένων στην Τράπεζα MARFIN, οι ενορχηστρωτές της Νομικής - Υπατίας στις εκλογές αυτές πρέπει να μπουν στο περιθώριο.
Ήδη το πολιτικό κλίμα αλλάζει. Οι Έλληνες αρχίζουν να συνειδητοποιούν τι σημαίνει καταγγελία του μνημονίου και λένε όχι στην Ελλάδα του Τσίπρα. Την Ελλάδα χωρίς ρεύμα, πετρέλαιο, τρόφιμα, φάρμακα. Οι Έλληνες δε θα αφήσουν το καλόπαιδο να κάνει τη χώρα τους Αλβανία του 70.
Ενδυνάμωση της ΝΔ, καταγράφει η πρώτη πανελλαδική δημοσκόπηση μετά την προκήρυξη νέων εκλογών, που διενήργησε η εταιρεία Marc για λογαριασμό του ALPHA από τις 15 έως τις 17 Μαΐου.
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 23,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 21%, το ΠΑΣΟΚ 13,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,2%, η Δημοκρατική Αριστερά 5,6%, το ΚΚΕ 5,1% και η Χρυσή Αυγή 4,3%.
Εκτός Βουλής και με πτώση ποσοστών παραμένουν τα υπόλοιπα κόμματα.
Επίσης σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση: Η Δημιουργία Ξανά συγκεντρώνει 1,8%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 1,6%, η Δημοκρατική Συμμαχία 1,4%, ο ΛΑ.Ο.Σ. 1,3%, η Δράση 0,9%.
Αναποφάσιστοι δηλώνουν το 8,7% των ερωτηθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: