googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Η ξεφτίλα της Ελληνικής δικαιοσύνης: μονιμοποίησαν 79χρονο στο Δημόσιο

Έγινε και αυτό από τους Έλληνες Δικαστές, οι οποίοι μεταξύ άλλων κατά βούληση αποφασίζουν για τους μισθούς τους, καθορίζουν ποιοι και πόσο θα απασχοληθούν στο δημόσιο και επιχειρούν να μπλοκάρουν κάθε απόφαση της νόμιμης και εκλεγμένης κυβέρνησης για να στήσουν το κρότοα των δικαστών.

"Απίστευτο και, όμως, ελληνικό! Mετέτρεψαν τη σύμβαση ενός 79χρονου σε αορίστου χρόνου – δηλαδή τον έκαναν μόνιμο!
Ο εν λόγω συμβασιούχος γεννήθηκε το 1934 και διορίστηκε το 2004, στη Διεύθυνση Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων, όντας στην πρώτη του νιότη, μόλις 70 Μαΐων!
Την περίοδο του διορισμού του είχε ήδη υπερβεί το ανώτατο όριο ηλικίας για διορισμό στο Δημόσιο, αλλά (όπως φαίνεται) αυτό δεν είχε απασχολήσει κανέναν…
Όπως αποκαλύπτει το Έθνος της Κυριακής, από τότε μέχρι το 2010, έκανε διαδοχικές συμβάσεις έργου, ενώ μαζί με άλλους συμβασιούχους υπέβαλε αγωγή τον Αύγουστο του 2010, διεκδικώντας μετατροπή της σύμβασης σε αορίστου χρόνου!
Τριάμισι χρόνια μετά την κατάθεση της αγωγής και αφού είχαν χάσει προσωρινές διαταγές και ασφαλιστικά μέτρα, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε απόφαση με την οποία τους κάνει «αορίστου χρόνου» και, μάλιστα, τους επιδικάζει μισθούς υπερημερίας από το 2010 μέχρι σήμερα -δηλαδή, ενώ δεν είχαν εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, πληρώθηκαν σαν να ήταν στην υπηρεσία τους αδιαλλείπτως.
Μεταξύ αυτών και ο «παππούς», που στο μεταξύ είχε σβήσει 79 κεράκια εν αναμονή της δικαστικής απόφασης… και, ενδεχομένως, κατέχει το ρεκόρ του γηραιότερου δημοσίου υπαλλήλου στην Ευρωπαϊκή Ένωση…"
Αιδώς κύριοι δικαστές....

Δεν υπάρχουν σχόλια: