googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Οικογενειακή υπόθεση για τα ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΛΑ οι "ιδεολογικές" ΛΗΣΤΕΙΕΣ τραπεζών.

Μετά τον ληστή τραπεζών υιό της νέας πολιτικής φίρμας του τόπου μας Ν. Β., βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τού οποίου ο γιος στις 3 Οκτωβρίου του 2007 διέπραξε ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Γκύζη και καταδικάσθηκε για ληστεία, κατοχή εκρηκτικών (κακουργήματα) και παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή σειρά παίρνει και ο Φ. Χαρίσης-Πούλος.

Είναι γιος του στελέχους και συνδικαλιστή του Σύριζα, Γ.Χ. , ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος της ΑΔΕΔΥ και της γραμματείας της «Αυτόνομης παρέμβασης» και της Ο.Π., η οποία είναι στέλεχος του Σύριζα και υποψήφια στις τελευταίες δημοτικές εκλογές σε δήμο της Ανατολικής Αττικής, ενώ πλέον απασχολείται στη Βουλή.
Κάθε μέρα που περνάει τα τσιπρόπουλα φροντίζουν να μας δείχνουν ότι η τρομοκρατία και οι "ιδεολογικές" ληστείες τραπεζών είναι οικογενειακή τους υπόθεση.
Το γενετικό υλικό τους «πρόδωσε»
....... νέα στοιχεία για τη δράση του Χαρίση και του Ντάλιου, αλλά και τις σχέσεις τους με τους υπολοίπους τρεις συλληφθέντες «έδωσαν» οι ταυτοποιήσεις του DNA καθώς γενετικό υλικό τους βρέθηκε σε διαμερίσματα που χρησιμοποιούσαν μέλη της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.
Μάλιστα ο Ανάργυρος Ντάλιος φέρεται να συμμετείχε σε ληστεία στα ΕΛΤΑ στο Νέο Φάληρο Αττικής και σε ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.
Παράλληλα, ο 31χρονος συλληφθείς συμμετείχε μαζί με τους δυο καταζητουμένους στη ληστεία στο Φιλώτα της Φλώρινας και μάλιστα είχε τραυματιστεί, ενώ μαζί τον 30χρονο είχαν πραγματοποιήσει και μια ληστεία στην ΑΤΕ στον Πυργετό Λάρισας.
Επίσης ο Ανάργυρος Ντάλιος, είχε στην κατοχή του το με αριθμό ΑΖ-131668 δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, που εκδόθηκε την 01-12-2007 από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας, με στοιχεία ΤΡΑΠΕΛΙΔΗΣ Νεόφυτος του Νικολάου και της Ουρανίας, που γεννήθηκε την 03-12-1990, το οποίο είναι πλαστό.
Επίσης, στην κατοχή του Φοίβου Χαρίση-Πούλου βρέθηκε και κατασχέθηκε το πλαστό με αριθμό ΑΗ-098375 δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, το οποίο είχε εκδοθεί στις 20-11-2008 από το Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου, υπό στοιχεία ΒΑΓΙΑΣ Αλέξανδρος Ηλίας του Γεωργίου και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε στις 07-07-1988 στο Χολαργό Αττικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: