googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ο ολοκληρωτισμός του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει τη Χρυσή Αυγή!!

Κάθε μέρα που περνάει αναδεικνύεται η ολοκληρωτική νοοτροπία του συνοθυλεύματος των μπαχαλάκηδων επίδοξων διοικούντων μας. Η διαχείριση έστω και ψηγμάτων εξουσίας αναδεικνύει τον μικρό ή μεγάλο Στάλιν που κρύβουν μέσα τους. Η τελευταία περίπτωση με τον Δραγασάκη που θεώρησε υβριστικό το“μίστερ Αλέξης”…και η άθλια αντίδραση του αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση και εκτοξεύει δυστυχώς τα ποσοστά της ΧΑ.
Δεν είναι τυχαίο που ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης,κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ως «εκτροφέα» της Χρυσής Αυγής ζητώντας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να αναλάβει τις ευθύνες του και να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να μοιράζει πιστοποιητικά δημοκρατικής νομιμοποίησης. Η πολιτική απονομιμοποίηση και ο λαϊκισμός είναι ο προάγγελος του εξτρεμισμού».
Άλλωστε τα πρακτικά της βουλής επίσημα πλέον προκύπτει ότι το Heil Hitler ειπώθηκε από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πάντζα, ο οποίος τόνισε απευθυνόμενος στο βουλευτή της ΧΑ Παναγιώτη Ηλιόπουλο: «Βγάλε και το πιστόλι να μας πυροβολήσεις! Χάιλ Χίτλερ!».
Αυτοί οι ξεδιάντροποι λαϊκιστές τολμούν να μιλούν για "δημοκρατικό τόξο" όταν ακόμα κρύβουν στις συνιστώσες τους εγκληματίες, εμπρηστές, ληστές, τρομοκράτες και δολοφόνους.
Οι ευθύνες τους είναι τεράστιες γιατί με τις ακραίες επιλογές τους και την προστασία κάθε είδους περιθωρίου και λαθρομετανάστη, οδήγησαν την ΧΑ να είναι τρίτο κόμμα, με υπερδιπλάσια ποσοστά από το τέταρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: