googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Απόλυτα εκτεθειμένος ο λαθρο-υπουργός. Ώρα να πάρει πόδι από την κυβέρνηση.

Ηχηρό χαστούκι για τις μεθοδεύσεις του κατά των Ελλήνων δέχθηκε ο υπουργός λαθρομεταναστών και συνδικαλιστής - προστάτης δικαστών και δικηγόρων.
Η Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή χαρακτήρισε αντισυνταγματικό και αόριστο το σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης για το ρατσισμό.
Η κυβέρνηση έδωσε στην δημοσιότητα πριν λίγες ώρες το πρακτικό της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, το οποίο περιγράφει το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη ως αόριστο και αντισυνταγματικό, δείχνοντας ότι δεν θα υποκύψει στους εκβιασμούς των αριστεριστών.
  Στο πρακτικό της γνωμοδότησης της ΚΕ.Ν.Ε. αναφέρεται :
Η Επιτροπή έχει τη γνώμη ότι το υπάρχον νομικό πλαίσιο με επάρκεια αντιμετωπίζει τα περισσότερα από τα θέματα του υπό επεξεργασία σχεδίου νόμου».
-«Ο νόμος 927/79 όπως ισχύει αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ποινικού κολασμού πράξεων ή ενεργειών που μπορεί να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία, αντιμετωπίζοντας επίσης και τη συμμετοχή σε οργανώσεις που επιδιώκουν σκοπούν που οδηγούν σε φυλετικές διακρίσεις».
-«Η Καταρχήν απόλυτη απαγόρευση της με οποιονδήποτε τρόπο έκφρασης ρατσιστικών και ξενοφοβικών ιδεών καθ' εαυτή δεν είναι συνταγματικά ανεκτή».
«η ποινικοποίηση της διαλαμβανομένης συμπεριφοράς με εκφορά ρατσιστικού και ξενοφοβικού λόγου με τη συγκεκριμένη και σε πολλά σημεία αόριστη διατύπωση του κειμένου του σχεδίου νόμου, σύμφωνα με όσα εκτίθενται πρέπει να θεωρηθεί ότι βρίσκεται εκτός του προστατευτικού πεδίου της συνταγματικής τάξης.»
Όχι ο κ. Υπουργός δεν παραιτήθηκε ακόμη. Φαίνεται ότι δεν έχει όρια η  χοντροπετσιά των αριστεριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: